31. marts 2020
Yderst til venstre lykønsker direktør ved EUC Sjælland, John Norman, Security Manager i Seesafe ApS Michael Frandsen. Derudover ses fra venstre lærlingene Cecilie Madsen og Tony Bjelogravic, samt uddannelseschef Ole Nørvang-Holm. Privatfoto
Yderst til venstre lykønsker direktør ved EUC Sjælland, John Norman, Security Manager i Seesafe ApS Michael Frandsen. Derudover ses fra venstre lærlingene Cecilie Madsen og Tony Bjelogravic, samt uddannelseschef Ole Nørvang-Holm. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved-virksomhed er »Årets lokale læreplads«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved-virksomhed er »Årets lokale læreplads«
Næstved - 06. december 2019 kl. 11:06
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg var ordblind og ikke den bedste i folkeskolen. Min mester gav mig troen og håbet på, at jeg kunne blive til noget. Jeg har udviklet mig fra at være en dum teenager til at have lært ansvar og fået selvtillid.

arrow Læs også: Nye tiltag: Streaming fra kirker og overvågning af patienter

23-årige Tony Bjelogravic har kun rosende ord til firmaet Næstved-firmaet Seesafe ApS, hvor han i øjeblikket er i lære. Faktisk er han så glad for sin læreplads, at han indstillede firmaet til »Årets lokale læreplads 2019«.

Onsdag blev det så offentliggjort, at Seesafe vandt prisen, og dermed går virksomheden videre til den landsdækkende konkurrence, hvor den endelige vinder kåres i januar 2020 på Børsen i København.

Årets Læreplads er en kampagne, hvor elever kan indstille deres læreplads eller virksomhed. Den lokale erhvervsskole modtager indstillingerne, og skolen kårer den lokale vinder. I dette tilfælde EUC Sjælland.

Seesafe er et professionelt sikringsfirma med speciale i videoovervågning. Videoovervågningen bruges blandt andet til videopatruljering, nummerpladeregistrering, overvågning af pladser og lignende.

- Det unikke ved Seesafe er, at de har indgydet mod, givet ansvar og fået et menneske til at vokse ved at udvise tillid. Virksomheden tog imod Tony med åbne arme, og han har nu fundet den rette hylde. Han har både udviklet sig personligt men også fået et stærkt branchekendskab og tro på fremtiden, siger Ole Nørlund-Holm, uddannelseschef for EUC Sjælland.

Tony Bjelogravic går på elektrikeruddannelsen på EUC Sjælland og startede som arbejdsmand i Seesafe, hvor han nu er i lære. Han er helt på bølgelængde med uddannelseschefen:

- Alle er gode til at hjælpe hinanden i firmaet. Det er en lille familie i stor udvikling. Jeg får lov til at komme ud på egne opgaver. Jeg får altid et ekstra skub. Og jeg ved nu, at man kan, hvad man vil.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk