15. december 2017
Det dygtige guitarhold er blandt de 10 finalister ved Dansk Handicap Grand Prix. Privatfoto
Det dygtige guitarhold er blandt de 10 finalister ved Dansk Handicap Grand Prix. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved sender bidrag til Handicap Grand Prix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved sender bidrag til Handicap Grand Prix
Næstved - 13. oktober 2017 kl. 13:15
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klub Næstveds Guitarhold er igen i år udtaget blandt 10 bands, som dyster om trofæet ved HGP - Dansk Handicap Grand Prix. Det foregår i Antvorskovhallen i Slagelse den 28. oktober.

Klub Næstved har i mange år samarbejdet med Næstved Musikaftenskole om tilbud af guitarundervisning. Derfor har Klub Næstved i dag et fantastisk, festligt og dygtigt guitarhold. Rene Kowalczyk, uddannet klassisk guitarist ved Det Kongelige Musik Konservatorie i København, er ansat i Næstved Musikaftenskole som fast guitarlærer i Klub Næstved.

Holdet er gennem årene vokset, og i dag er der 17 medlemmer, som synger og spiller guitar. De håber alle, at mange vil tage turen med fra Næstved til Slagelse for at heppe, når det går løs 28. oktober.

Det Danske Handicap Grand Prix (HGP) har været afholdt i 20 år i forskellige dele af landet. Målet med arrangementet har fra starten været at mødes på tværs af regionerne og lave en fest, hvor borgeren er i centrum, og under konkurrerende forhold give deltagerne en chance for at fremføre eget musik foran et veloplagt publikum.

Handicap Grand Prix samler efterhånden hvert år imellem 500 og 700 handicappede og primært udviklingshæmmede, som overværer konkurrencen mellem de 10 udvalgte melodier, der fremføres af nogle meget entusiastiske musikere og sangere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk