20. april 2019
Svend Aage Madsen er formand for foreningen Forum for Mænds Sundhed, der netop har kåret Næstved som en af landets »Guldkommuner«. I Næstved passer man nemlig godt på mændene. Arkivfoto
Svend Aage Madsen er formand for foreningen Forum for Mænds Sundhed, der netop har kåret Næstved som en af landets »Guldkommuner«. I Næstved passer man nemlig godt på mændene. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved passer godt på mændene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved passer godt på mændene
Næstved - 18. september 2018 kl. 11:25
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved er med med hele syv permanente sundhedstilbud udelukkende rettet mod mænd og 10 midlertidige sundhedstilbud, der ligeledes er rettet mod mænd, en af de kommuner i landet, der er bedst med, når det handler om at fremme mænds sundhed.Det fremgår af en ny undersøgelse, som organisationen Forum for Mænds Sundhed står bag.

- Næstved er helt i top i undersøgelsen, og det har man god grundt til at være stolte af. Der er stadig forskel på sundhed mellem kønnene, men i Næstved gør man noget for at ændre på det, lyder det fra Svend Aage Madsen, der er formand for Forum for Mænds Sundhed.

Næstved er således blandt undersøgelsens otte såkaldte »Guldkommuner«, hvor der er flest sundhedstilbud rettet mod mænd.

Det er tredje år i træk, at Forum for Mænds Sundhed laver en kortlægning af de danske kommuners målrettede indsatser for mænds sundhed.

I alt 86 ud af landets 98 kommuner har deltaget i kortlægningen.

Læs mere i Sjællandske.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk