11. april 2021
Ejendomsinspektør i FSB, Claus Nielsen, fortæller, at de har planer om at bygge boliger til flygtninge. Intet er dog endnu besluttet. Det er op til bestyrelsen. Foto: Peer Rasmussen
Ejendomsinspektør i FSB, Claus Nielsen, fortæller, at de har planer om at bygge boliger til flygtninge. Intet er dog endnu besluttet. Det er op til bestyrelsen. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved på jagt efter 200 boliger til flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved på jagt efter 200 boliger til flygtninge
Opdateret 01. februar 2016 kl. 09:20
Næstved - 28. januar 2016 kl. 06:30
Af Mia Than West

Integrationsteamet i Næstved Kommune arbejder på højtryk for at finde boliger med billig husleje, som egner sig til permanente flygtningeboliger. Der mangler mere end 200 boliger, og det tal er stigende.

Det fortæller Thor Temte fra integrationsteamet i Næstved Kommune. Han har siden i sommer arbejdet på at finde egenede, permanente boliger med en billig husleje til flygtninge.

Det er kun lykkes at finde en enkelt bolig, siden kommunen gik i gang med at annoncere efter mulige boliger. Integrationstemaet har også været i kontakt til de almennyttige boligselskaber i kommunen - indtil videre uden resultat.

Ligger i smørhullet
Nu melder Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed sig på banen og foreslår at bygge nye boliger til flygtningene.

- Det er et ønske fra Næstved Kommune at få flere boliger til flygtninge. Det synes vi kunne være interessant. Der er ikke noget, der er besluttet endnu. Det er en beslutning, der først skal tages i vores bestyrelse, fortæller ejendomsinspektør, Claus Nielsen.

- Vi ligger lige i smørhullet. Vi skal ikke afvikle ude i landdistrikterne. Vi skulle gerne udvikle, pointerer han.

Det initiativ hilser Thor Temte velkommen.

- Det er en god idé. Aboslut. Vi har brug for boligerne i går. Det vi ønsker er at flytte dem, der bor i midlertidige boliger til permanente boliger, forklarer han.

Læs mere i Sjællandske, torsdag.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk