18. december 2018
Sådan modtages en partiformand. Foto: Mogens Lorentzen
gallery icon

Se billedserie

Sådan modtages en partiformand. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved-krav: Motorvej nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved-krav: Motorvej nu
Næstved - 24. oktober 2017 kl. 07:28
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Husk motorvejen.
Det var Næstveds afskedshilsen til den socialdemokratiske partiformand Mette Frederiksen, da hun mandag formiddag forlod Euro Outlets store butik på Fejøvej. På tre kvarter nåede Mette Frederiksen at få kram af borgmester Carsten Rasmussen, hilse på partimedlemmer og blive vist rundt i forretningen af direktør Allan Jørgensen.

arrow Læs også: Finansminister klædt på til motorvej NU!

Og på rundturen i det store indkøbs-mekka mødte Mette Frederiksen den nybagte mor Anette Silkensen, som havde sin kun to måneder gamle datter med. Og den gave kunne S-formanden ikke stå for. Babyen blev nusset og kameraerne på alle mobiltelefoner blev benyttet flittigt. Næsten lige så meget, som da Mette Frederiksen skulle tage afsked. Rigtig mange bad om at få taget et billede af dem selv med partiformanden.

Euro Outlet er en succes-historie. Skabt af Thomas Skov Nielsen for kun fem år siden. Han leverer varer til 80 grønlandske butikker, og driver outlet-varehuse i Kalundborg, Slagelse, Nakskov og Næstved. Firmaet startede med tre ansatte. Nu er der 80 medarbejder.

- Og vi er indstillet til Børsens gazelle-pris. Det er vi stolte af. Og vi er glade for, at Mette Frederiksen besøger vores butik. Uanset hvilken partiformand, der ønsker at besøge os, så er de velkomne. Vi er glad for opmærksomheden, siger direktør Allan Jørgensen.

Han er formand for selskabets bestyrelse, og betegnede sig selv som stand-in for Thomas Skov Nielsen, der er på forretningsrejse i Kina.

Borgmester Carsten Rasmussen sørgede for en god modtagelse af partiformanden og sine partifæller. Allerede klokken 10 minutter over syv stillede borgmesteren i butikken for at brygge kaffe til gæsterne. Og alle var klar, da partiformanden præcis 10 minutter over ni kørte ind på den flagsmykkede parkeringsplads. Carsten Rasmussen strøg ud i regnen og bød Mette Frederiksen velkommen med en krammer.

Og partiformanden gav hånd til alle og kvitterede med en pep-talk.

- Jeg er her også for at bakke op om Carsten. Han gør det godt og er måske ikke den borgmester, der har mest brug for partiformandens opbakning. Du er altid i godt humør. Jeg håber, at vi får lov til at køre videre med dig som borgmester, sagde Mette Frederiksen.

Inden rundvisningen i butikken var der en kort spørge-runde, og den socialdemokratiske partiformand kan ikke være i tvivl om, at Næstved ønsker en motorvej til Rønnede. VVM-undersøgelsen er færdig, ruten fastlagt og der er penge til en start, lød argumentet.

- Jeg ved, at motorvejen er et stort ønske. Og vi har en aftale med regeringen om at der skal ske noget. Jeg ved ikke, hvorfor regeringen sidder på hænderne i den sag. Vi vil minde regeringen om aftalen. Jeg er ikke i tvivl om, at motorvejen er et massivt ønske fra Næstved. Og vi tager sagen op på Christiansborg, lød afskedshilsnen fra Mette Frederiksen.

- Husk motorvejen, sagde Bent Guldmann.

- Jeg har fanget det, lød svaret fra den socialdemokratiske partiformand, der forlod Næstved med en stor pose chips til sønnen Magne og en huske-seddel fra Carsten Rasmussen. Her stod motorvej.

Og valgkampen blev igen flyttet fra Euro Outlet. Kandidater og partimedlemmer hastede videre til møder og valgaktiviteter.

arrow Minister: Motorvej er afgørende for væksten
03. oktober 2017 kl. 09:21 Opdateret: kl. 09:23
arrow Demonstration for motorvej
16. september 2017 kl. 19:32 Opdateret: kl. 19:32
arrow Erhvervsfolk på barrikaderne
05. september 2017 kl. 06:49 Opdateret: kl. 17:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk