21. marts 2019
Hjerterum er et nyt motionstilbud for folk, der vil holde sig i form og holde på formerne. Der er gratis prøvetræning de næste tre mandage kl. 10 i Happy2Fitness. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
Hjerterum er et nyt motionstilbud for folk, der vil holde sig i form og holde på formerne. Der er gratis prøvetræning de næste tre mandage kl. 10 i Happy2Fitness. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved har fået et nyt cykelhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved har fået et nyt cykelhold
Næstved - 10. oktober 2018 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt cykelhold har set dagens lys i Næstved.

arrow Læs også: Selv rolige traveture kan gøre en forskel

Hjerterytterne og Hjerteforeningen, som har et tæt samarbejde, har i fællesskab skabt et nyt cykelmotionshold, der har fået navnet Hjerterum.

Cykelholdet er et tilbud til alle, der måske er i gang med en genoptræning, ønsker at komme i bedre kondi, eller måske bare trænger til at smide nogle kilo.

Det nye hold kom fra start mandag d. 1. oktober, hvor de første 10 medlemmer hoppede på cyklerne i Happy2Fitness som har til huse på Marskvej 17 i Næstved. Men der er plads til endnu flere på et hold, hvor samværet er i højsædet, og hvor man selv bestemmer hvor meget der skal lægges i tider og kørte kilometer.

Vintertræningen fra oktober til marts, foregår indendørs i Happy2Fitness hver mandag fra 10,00 - 11,00 hvor alle kan være med, uanset hvilken fysisk form man er i. En instruktør sørger for at tilrettelægge træningen, så alle skulle få noget ud af det.

Målet er at skabe et hold, hvor der er fokus på samvær, motion og støtte til Hjerteforeningen/Hjerterytterne. Påklædningen til den indendørs træning kan være et par alm. shorts/korte bukser og en T-shirts, et håndklæde til at tørre sveden af panden, og måske en drikkedunk. Har man ikke et par egnede cykelsko med klamper, kan disse lejes i centret for en 20 kroner.

arrow Jubilæum fejret med prisregn for 60.000 kroner
14. oktober 2018 kl. 11:00 Opdateret: kl. 15:09

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk