21. august 2019
Fødevareminister Jacob Ellemann Jensen, Kronprinsesse Mary og Karen Hækkerup, adm. direktør hos Landbrug & Fødevarer på besøg hos Easywine2go. Foto: Landbrug & Fødevarer.
gallery icon

Se billedserie

Fødevareminister Jacob Ellemann Jensen, Kronprinsesse Mary og Karen Hækkerup, adm. direktør hos Landbrug & Fødevarer på besøg hos Easywine2go. Foto: Landbrug & Fødevarer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved-firma på royalt visit i Finland: »Stort at møde Mary«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved-firma på royalt visit i Finland: »Stort at møde Mary«
Næstved - 14. september 2018 kl. 07:28
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jubii!! vi skal møde Mary. Det er stort.

arrow Læs også: Åben Vingård på Vesterhave

Lone Nellemose har svært ved at tøjle glæden i telefonen fra den danske ambassade i den finske hovedstad, Helsinki. Hun og manden René har siden 2014 solgt vin i praktiske drikkeglas gennem firmaet Easywine2go og forude venter noget, der godt kan ligne et regulært eksport-eventyr i Finland.

Eksportrådet og Landbrug & Fødevarer har nemlig udvalgt Easywine2go med adresse på Orionvej i Næstved, som et af de firmaer, der skal være med til at kick-starte eksporten til de 1.000 søers land.

- Finnerne er naturfolk og derfor er det pratisk med vores løsninger med transportable drikkeglas med vin. Det venter vi os meget af, siger Lone Nellemose.

Under eksportfremstødet i Helsinki forventer Easywine2go at indgå aftale med Alko, det finske systembolag, som har monopol på salg af alkohol og er repræsenteret med 330 butikker rundt i landet.

- Vi sælger i forvejen til de finske rederier, der sejler mellem Sverige, Finland og Estland og forventer os rigtig meget af en kommende aftale med det finske systembolag, siger Lone Nellemose, der især glæder sig over mødet med Kronprinsesse Mary, der repræsenterer kongehuset efter at Kronprins Frederik har meldt afbud på grund af dårlig ryg.

- Vi får to minutters personligt møde med Kronprinsessen, hvor vi præsenterer vores produkter. Det bliver så stort, siger Lone Nellemose.

Easywine2go deltager i kultur- og erhvervsfremstødet i Finland sammen med 10 andre virksomheder fra den danske fødevareklynge. Besøget gennemføres som en del af de aktiviteter, der markerer, at de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Finland i år kan fejre 100 år.

Sidste år steg Danmarks fødevareeksport til Finland med lidt over 63 mio. kr.

arrow Skål: Lad bare propperne springe på Axeltorv
18. august 2018 kl. 19:44 Opdateret: kl. 09:39
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk