17. september 2019
Næstved giver den gas fra første fløjt til Vi elsker 90?erne, som det ses på billedet her fra sidste års festival. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Næstved giver den gas fra første fløjt til Vi elsker 90?erne, som det ses på billedet her fra sidste års festival. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved elsker 90'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved elsker 90'erne
Næstved - 21. marts 2019 kl. 08:55
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Festen er essensen, og i Næstved forstår man at feste.

Arrangøren af Vi elsker 90'erne, Riffi Haddaoui, vil for tredje gang stable en 9.000 mand stor fest på benene i Rådmandshaven i Næstved.

Og ligesom nogle af de store halvfemserbands, der ligger vejen forbi til. august, så har han lært at fremhæve lige netop dette publikum, som de bedste.

- Andre steder er folk mere henholdende, men i Næstved er der gang i den fra første fløjt. De er passionerede og deler ud af deres kærlighed, lyder hans skudsmål af de lokale nostalgikere.

Og helt forkert er det nok ikke, for allerede inden de første optrædende var offentliggjort, så var der solgt tre tusinde billetter til 90'er-festen. Riffi Haddaoui forventer, at der som sidste år bliver udsolgt.

Han startede Vi elsker 90'erne i 2011, og må i den grad siges at have ramt folkestemningen lige i dansebenene. Han forklarer det selv med, at det er musik folk elsker og kender.

- Vi vil underholde folk, og der kan 90'erne noget, som de andre årtier ikke kan. Der var mange dansevenlige sange, der hittede på diskotekerne. Det er ikke melankolske tekster, man skal filosofere over, men musik folk har danset til. Festen er essensen, og folk bliver taget tilbage til deres ungdom, siger han.

Navnene på de tre første bands er blevet offentliggjort. Det er Scooter, Right Said Fred og Snap.

Det er den 17. august, man skal have lyttet alle Absolute Dance-cd'erne igennem og fundet buffaloskoene og de korte mavebluser frem til Vi elsker 90'erne i Næstved.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk