24. september 2020
Spoocky S. Lambert er tilbage i Næstved Zoopark. Jesper Møller har fået nok og stopper pludseligt.
gallery icon

Se billedserie

Spoocky S. Lambert er tilbage i Næstved Zoopark. Jesper Møller har fået nok og stopper pludseligt.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Zoopark får ny ejer - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Zoopark får ny ejer - igen
Opdateret 21. april 2014 kl. 06:52
Næstved - 16. april 2014 kl. 11:03
Af Ulrik Bachmann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Næstved Zoopark har fået ny ejer. Igen igen.

Ganske pludseligt har Jesper Møller valgt at forlade butikken i utide. Han nåede at stå i spidsen for foretagendet i godt tre måneder og stopper, inden dyreparken skulle åbne her i påsken.

arrow Læs også: Ny skandale i zoopark: Ejer erkender hæleri

Den nye mand i spidsen er en gammel kending. 40-årige Spoocky S. Lambert vender tilbage. Og det gør han med en melding om, at zooparken tidligst åbner til sankthans.

- Jeg fik en melding fra min advokat om, at Jesper Møller havde valgt at kaste håndklædet i ringen. Desværre har han nået at ødelægge det meste af det, jeg har brugt tre år på at bygge op. Derfor kan jeg først forsvare at åbne zooparken igen for publikum, når jeg og mit personale har bygget stedet op igen. Tidligst til sommerferien og måske endda først senere, siger Spoocky S. Lambert til Sjællandske.

Meget skal nås

Jesper Møller har forladt butikken så hurtigt, at han hverken har afleveret koder til dyreparkens hjemmeside eller Facebook-siden. Derfor har Spoocky S. Lambert heller ikke kunnet annoncere ændringerne i planen for åbningen, der ellers var planlagt her til påske.

Spoocky S. Lambert valgte 1. januar at sælge dyreparken til Jesper Andersen, fordi han havde fået et bedre tilbud fra Sverige om at komme til at drive Skåne Dyrepark.

- De planer er nu blevet droppet. Næstved Zoopark er mit hjertensbarn. Jeg har bygget det op fra ingenting til en pæn attraktion med flere end 40.000 besøgende sidste år. Når jeg udskyder åbningen, gør jeg det også, fordi jeg skal have sammensat en ny bestyrelse. Jeg skal have styr på mit personale. Så skal der skaffes sponsorer. Der skal bygges noget nyt op. Økonomien er helt flad lige nu, erklærer Spoocky S. Lambert.

Vil investere hvert år

Spoocky S. Lambert overtog butikken 5. november 2010. Han oplevede en publikumsstigning på flere hundrede procent over de næste tre år. Selv hævder han, at han havde succes med at skabe et naturligt miljø på stedet for dyrene.

arrow Tidligere zoo-ejer: Vi er taget ved næsen
22. april 2014 kl. 07:23 Opdateret: kl. 11:13
arrow Lokal familie overtager Zoopark
14. februar 2014 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:08
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk