23. juli 2019
Det gamle centralsygehus degraderes og bliver et ganske almindeligt sygehus efter 1. januar 2011. Sygehusplanen fjerner ortopæd. kirurgien. Den flytter til Slagelse Sygehus, som overtager alle 112-kørsler.
gallery icon

Se billedserie

Det gamle centralsygehus degraderes og bliver et ganske almindeligt sygehus efter 1. januar 2011. Sygehusplanen fjerner ortopæd. kirurgien. Den flytter til Slagelse Sygehus, som overtager alle 112-kørsler.
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Sygehus mister skadestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Sygehus mister skadestue
Næstved - 23. oktober 2010 kl. 06:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Næstved tabte kampen om supersygehuset, og fra 1. januar 2011 degraderes det gamle centralsygehus til et almindeligt sygehus uden ortopæd.-kirurgiske læger på skadestuen, der kan tage sig af alvorlige akutte skader.

De nye tider bliver en kolbøtte for befolkningen der skal indstille sig, at det ikke betaler sig at køre til Næstved Sygehus.

- Hvis man kommer på skadestuen med et brækket ben, vil man blive visiteret til et andet sygehus. Alt afhængig af skaden og omstændighederne vil man enten blive kørt videre til Slagelse Sygehus med en ambulance eller blive bedt om at køre selv, siger Vagh Bach, vicedirektør Sygehus Syd.
Stadig akutte specialer
Han understreger, at Næstved Sygehus bevarer alle læger, specialer og akutfunktioner, når det gælder børn, medicin, urologi, børn, gravide og fødsler.

- Der bliver en ændring i den måde, vi skal visitere patienterne på. Vi er i gang med at undersøge, hvordan vi lærer patienterne til at kontakte sygehuset, inden de kører hjemmefra, siger Vagn Bach.
Ny hot-line på vej
En kampagne med et nyt nemt telefonnummer nævnes som mulighed. Intet er besluttet endnu, men der skal helt sikkert gøres en stor indsats for at ændre kulturen. Skadestuen på Næstved Sygehus regnes for stedet, hvor man kan få hjælp.
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk