6. april 2020
DSC03547
Foto: Region Sjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse får ny vicedirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse får ny vicedirektør
Næstved - 10. oktober 2019 kl. 07:39
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den sidste brik i den nye sygehusledelse er faldet på plads

Anne Grethe Larsen, 57 år, er ny vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Anne Grethe Larsen har siden februar har været konstitueret vicedirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Hendes kæphest er god kommunikation både med patienterne og mellem kollegaer.

- Vi skal behandle hinanden ordentligt. Vores patienter og pårørende skal mødes med et smil. Smilet er den korteste vej til at skabe en tryg relation, og tryghed er altså et væsentligt element i et godt patientforløb. Det vil jeg gerne have, at vi er kendte for, og jeg glæder mig til at arbejde med det, siger Anne Grethe Larsen.

Flere borgere har muligvis allerede stiftet bekendtskab med den nye vicedirektør.

Hun har de seneste måneder, når der har været et hul i kalenderen, siddet ved hovedindgangen på Slagelse Sygehus og talt med borgere, der har noget på hjerte blandt andet om patientinddragelse og samarbejdet mellem patienter, pårørende og sygehuset.

Ny sygehusledelse med et fælles fokus

Inden ansættelsen som vicedirektør blev det til mange år på Næstved Sygehus, hvor Anne Grethe Larsen først arbejdede som sygeplejerske, siden som afdelingssygeplejerske og senest som ledende oversygeplejerske på det medicinske område.

- Anne Grethe var konstitueret vicedirektør, da jeg kom ind af døren. Det var for mig tydeligt allerede ved første møde, at Anne Grethe besidder de helt rigtige kompetencer til at hjælpe vores sygehus videre, siger sygehusdirektør Niels Reichstein Larsen og fortsætter.

- Med ansættelsen af Anne Grethe Larsen har vi nu fået samlet en ny sygehusledelse til at stå i spidsen for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, og den spændende udvikling, der er i gang. Vi har de rette egenskaber med en ny direktion og cirka 3.000 medarbejdere til at videreudvikle den gode behandling på sygehusene og styrke arbejdet med kvalitet yderligere, siger Niels Reichstein Larsen.

Privat bor Anne Grethe Larsen i Menstrup lige udenfor Næstved sammen med sin mand. Hun har to børn, der for længst er fløjet fra reden, og barnebarnet Noah. Anne Grethe tiltræder officielt den 1. november 2019. Dermed er sygehusledelsen udvidet fra tre til fire:

Niels Reichstein Larsen, sygehusdirektør
Charlotte Bøll, vicedirektør
Henrik Stig Jørgensen, vicedirektør
Anne-Grethe Larsen, vicedirektør

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk