17. oktober 2021
EUC Sjællands direktør John Norman vil på industrikonferencen fortælle om nye erhvervsuddannelser rettet mod industrien. Foto: Kim Rasmussen
EUC Sjællands direktør John Norman vil på industrikonferencen fortælle om nye erhvervsuddannelser rettet mod industrien. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Erhverv: Lokale Industrivirksomheder har det godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Erhverv: Lokale Industrivirksomheder har det godt
Næstved - 08. september 2019 kl. 10:59
Af Helle Hansen

Det kan godt være, at de lokale industrivirksomheder er blevet mindre, men de har det godt.

arrow Læs også: Fabrik Næstved og industri 4.0

Det er det overordnede budskab fra Næstved Erhvervs Peter Fjerring, der er tovholder på årets erhvervskonference for alle produktions- og industrivirksomheder her i kommunen samt alle med interesse i branchen.

Udvikling
Årets industrikonference har overskriften »Sammen udvikler vi fremtidens industri«, og den foregår onsdag eftermiddag den 18. september hos EUC på Malervænget 4 i Stenstrup.

Ud over en snak om Fabrik Næstved byder den også på oplæg udefra leveret af en professor ved CBS med speciale i udvikling af industrivirksomheder, Kim Sundtoft Hald, som giver input om »Fremtidens produktive og konkurrencedygtige danske industrivirksomheder«.

- Vi er meget optimistiske omkring de lokale industrivirksomheder, siger Peter Fjerring, der tilføjer, at de immervæk stadig står for 10 procent af alle arbejdspladser i Næstved Kommune, når man lægger de private og offentlige arbejdspladser sammen.

- Vi har bedt ham om at vinkle på de mellemstore virksomheder, som vi har flest af her i Næstved, siger Peter Fjerring.

Nye uddannelser
Som arrangør kommer Næstved Erhverv med en status på, hvad der bliver gjort for de lokale industrivirksomheder, mens EUC Sjællands direktør John Normann vil fortælle om udvikling af erhvervsuddannelser rettet mod industrien.

Selve konferencen varer fra kl. 14 til 17, hvorefter deltagerne kan fortsætte med en times virksomhedsbesøg hos enten Stål & Design, Nodi eller Nimatic, som alle ligger lige i nærheden af EUCs afdeling på Malervænget.

Tilmelding til konferencen senest 13. september.

arrow Kvantespring for erhvervslivet - Næstved rykker 39 pladser frem
10. september 2019 kl. 05:55 Opdateret: kl. 08:46
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk