24. september 2021
Arena direktør Jakob Brixvold havde rullet den røde løber ud og bød velkommen til de første koncertgæster i år.
gallery icon

Se billedserie

Arena direktør Jakob Brixvold havde rullet den røde løber ud og bød velkommen til de første koncertgæster i år.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Arena forvandlet fra vaccinecenter til koncertsal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Næstved Arena forvandlet fra vaccinecenter til koncertsal
Næstved - 09. maj 2021 kl. 18:14
Af Rikke Bondesen

Han så dem selv første gang i 1986 på Peder Lykkeskolen på Amager til en skolefest. Lørdag kunne direktøren for Næstved Arena, Jakob Brixvold byde rockdrengene fra D-A-D indenfor i Arenaen til den koncert der markerer at kulturlivet er ved at vågne op igen.

arrow Læs også: Hella Joof i Arena Næstved: Mit liv som hun

- Det er helt fantastisk at lukke op igen, siger Jakob Brixvold, som sammen med holdet i Næstved Arena har haft en travl weekend.

Forvandling

Da covid-vaccinationscentret lukkede fredag aften gik man i gang med at fjerne vaccinationsbåsene, rigge scenen til og sætte stole op til 500 koncertgæster. Lørdagen gik med at gøre salen og foyeren klar, rulle den røde løber ud og lægge øre til D-A-D's lydprøver. Så kulminerede det med koncerten lørdag aften, hvorefter vaccinationscentret blev sat på plads igen, så det var klar til det første stik igen søndag morgen klokken otte. Der er en stram tidsplan.

- Selv om D-A-D koncerten er en underskudsforretning for arenaen med blot 500 siddende gæster i hal med plads til 3000 siddende eller 4500 stående koncertgæster, så har vi som organisation brug for at fortælle at vi stadig er her for kulturen. Jeg mener det er vores pligt, man bliver nødt til at set på andet end økonomi, siger direktør Jakob Brixvold.Artiklen fortsætter under billedet.

Der er ikke meget som overgår en sal fuld af glade koncertgæster, mener Jakob Brixold.

Vaccinecenter sikre

Der er tvivl om at Arena Næstveds økonomi er reddet af at hallen blev lejet ud til Region Sjælland som covid-vaccinationscenter.

- Ud over det økonomiske, så er det en opgave som vi vil og skal løse, siger Jakob Brixvold fra Næstved Arena. Hen over de næste måneder vil arenaen fortsat være vaccinationscenter og ind imellem vil der være kulturelle arrangementer,

Den 10, juni er der foredrag med Hella Joof og 15. oktober spiller Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester op. - Vi håber også at kunne præsentere endnu et par arrangementer. Noget musik og måske en sportsbegivenhed, alt efter hvordan restriktionerne er, fortæller direktør Jakob Brixvold.

arrow Kulturlivet klar til genåbning med blandede følelser
25. marts 2021 kl. 12:00 Opdateret: kl. 19:15
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk