22. april 2021
Johnny Hansen kan med god grund række armen i vejret. Det er nemlig altid en fest, når Kandis kommer til Fuglebjerg. Med blot 75 billetter tilbage er der tæt på udsolgt. Privatfotos
Johnny Hansen kan med god grund række armen i vejret. Det er nemlig altid en fest, når Kandis kommer til Fuglebjerg. Med blot 75 billetter tilbage er der tæt på udsolgt. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næsten udsolgt til Kandis-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsten udsolgt til Kandis-koncert
Næstved - 25. juli 2018 kl. 19:13
Af Mia Than West

Har man endnu ikke fået købt billet til koncerten med Kandis i Fuglebjerg-Hallen, skal man nok ikke vente alt for længe.

arrow Læs også: Kandis underholder i Everdrup

Med blot 75 billetter tilbage, er der tæt på udsolgt til efterårsfesten med Kandis og Butterflies.

- Det er sådan set rigtig fint. Der plejer at være omkring 200 billetter tilbage på det her tidspunkt, så det er faktisk gået bedre, end det plejer, fortæller formand for FIFs Venner, Steen Christensen, til Sjællandske.

Det er 10. år i træk, at støtteforeningen for Fuglebjerg IF, FIFs Venner, kan præsentere Johnny Hansen og resten af Kandis.

År efter år er der udsolgt, og koncerten tiltrækker folk fra både nær og fjern.

- Jeg synes, vi har et godt fundament. Vi forsøger at lave det fint med lækker buffet og blomster. Der bliver gjort lidt ekstra, og det er måske det, der gør den lille forskel, forklarer formanden.

Det er 13. gang i foreningens historie, at Kandis spiller op til dans i Fuglebjerg-Hallen.

Det er Kaj Hansen, som alle årene har stået for salget af billetter.

Han er på nuværende tidspunkt på hospitalet, og derfor har andre frivillige taget over, indtil Kaj Hansen er på højkant igen.

Overskuddet fra efterårsfesten med Kandis og Butterflies går ubeskåret til ungdomsafdelingerne i Fuglebjerg IF, som tæller både fodbold, håndbold, gymnastik, boksning og E-sport.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk