20. september 2020
En af de naboer, der har givet høringssvar er Torben Kruse Hansen. Han frygter en værre larm, lugt og redelighed når Stacy?s Diner rykker ind på Farimagsvej. Foto: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

En af de naboer, der har givet høringssvar er Torben Kruse Hansen. Han frygter en værre larm, lugt og redelighed når Stacy?s Diner rykker ind på Farimagsvej. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer frygter burgerhørm fra ny restaurant midt i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer frygter burgerhørm fra ny restaurant midt i byen
Opdateret 17. august 2019 kl. 10:56
Næstved - 17. august 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nej tak til Elvis, jukeboks og strutskørter lige midt i byen.

arrow Læs også: Debat: Stacy's Diner - vil vi have det i bymidten?

Naboerne til den planlagte kult-restaurant Stacy's Diner klager deres nød til kommunen. Det sker efter, at det succesrige restaurant-koncept, der hylder 50'ernes USA og trækker masser af mennesker til Køge Marina, nu har annonceret, at de også vil åbne en familierestaurant på Farimagsvej 3 i Næstved.

- Jeg synes det er en elendig placering i byens mest trafikerede kryds. Det bliver en værre larm, lugt og redelighed. Og jeg tør godt vædde 1.000 kroner på, at den restaurant lukker igen efter halvandet år, og så står vi med endnu en død bygning i byen, ligesom Føtex henne på Vordingborgvej, siger en af naboerne, Torben Kruse Hansen.

Flere andre naboer har gjort indsigelse mod den påtænkte burgerrestaurant i to etager med 200 siddepladser og med tagterrasse. De bor alle i det nyopførte rækkehusbyggeri lige ved siden af og frygter at blive spærret inde, mens restaurantens gæster kan kigge lige ind i deres køkken-alrum.

Indehaver af Stacy's Diner, Linné Sommer, forsikrer at naboerne intet har at frygte. Der vil således blive bygget en mur mellem restauranten og det nye rækkehusbyggeri, lige som lugtgenerne bliver reduceret kraftigt med en udsugning, der slår fedt- og lugtpartiklerne i stykker og fjerner stort set al lugt.

Det er Næstved Erhverv, der har lokket Stacy's Diner til byen - efter at have opnået kultstatus i Køge.

arrow Elvis, jukeboks og strutskørt: Stacy's Diner er på vej til byen
16. august 2019 kl. 12:15 Opdateret: kl. 11:39
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk