23. marts 2019
Billie Koppel var blandt de kunstnere, der stod på scenen lørdag aften. Hun er datter af Annisette og Thomas Koppel og betog publikum med sin musik.  Foto: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Billie Koppel var blandt de kunstnere, der stod på scenen lørdag aften. Hun er datter af Annisette og Thomas Koppel og betog publikum med sin musik. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik og kunst blev forenet i arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik og kunst blev forenet i arenaen
Næstved - 12. november 2018 kl. 20:53
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musikere kan andet end at danne toner og skrive tekster. Mange har også maleriet som enten hobby eller alternativ levevej.

arrow Læs også: Arena-leder fyret efter skuffende resultater

I samarbejde med musiker, komponist og maler Thomas Agergaard fra Fensmark har Arena Næstved samlet nogle af Danmarks bedste malende musikere. Siden den 7. november har Hal 1 lagt gulv til den første kunstudstilling i Arena Næstveds historie. Ikke mindre end 21 musikere har bidraget, og lørdag aften blev musikken og kunsten forenet i en koncert, hvor publikum kom helt tæt på nogle af kunstnerne. Det skriver Sjællandske.

Stemningen var afslappet, og aftenen bød på flere forskellige genrer. Flemming Quist Møller spillede sammen Thomas Agergaard, og Mona Larsen læste digte op. Derudover var Billie Koppel, Peter Viskinde, Jan Kaspersen og Simon Cato Spang Hanssen, Carsten Dahl, Anders Mathiasen, Ulla Britt Simonsen samt Birgit Løkke og Jakob Høyer også på scenen.

Mens musikerne på skift spillede, kunne gæsterne spadsere rundt og opleve udstillingen. På åbningsdagen onsdag kom der ikke mange besøgende. Torsdag og fredag var lidt flere forbi, og lørdag var der samlet 800 besøgende til »Malende Musikere«. Det kom bag på arrangørerne.

- Vi tænkte wow. Det er ret flot, siger Thomas Agergaard.

Derfor besluttede de at forlænge udstillingen en enkelt dag, så det også søndag var muligt at komme forbi og se den folkelige udstilling med de mange forskellige værker. Der er blevet solgt for lige omkring 100.000 kroner, og Thomas Agergaard er godt tilfreds.

- Man starter jo et sted. Der har ikke været kunstudstilling før, og det er et helt nyt publikum. Jeg synes, det har været fedt, konstaterer han.

arrow Guldmærke til Arena Næstved
17. januar 2019 kl. 18:23 Opdateret: kl. 10:07
arrow Fejlvurdering af blues-festival koster underskud i Arenaen
14. januar 2019 kl. 17:10 Opdateret: kl. 13:38
arrow 152 mio. kr. til ny svømmehal: Det må ikke blive nyt Arena-projekt
10. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 11:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk