19. december 2018
Rasmus Walther og IAMJJ giver koncert til Open Air.
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Walther og IAMJJ giver koncert til Open Air.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik og fodbold forenes til Open Air

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik og fodbold forenes til Open Air
Næstved - 13. marts 2018 kl. 11:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med allerede næsten 2000 solgte billetter til torsdag og fredag, udvides årets OPEN AIR på Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne Kulturcenter med en ekstra dag. Lørdag den 16. juni kommer til at byde på pop, rock og soul af høj klasse fra to store danske navne, når popstjernen Rasmus Walter og det unge stjerneskud IAMJJ giver koncert.

arrow Læs også: Billedserie: Queen Machine skød Open Air i gang i regnvejr

Dagens store musikalske trækplaster må siges at være den tidligere Grand Avenue-forsanger og nuværende solo-stjerne Rasmus Walter. Siden han første gang indtog den danske musikscene på egen hånd i 2011, er tingene gået stærkt for den 40-årige sangskriver fra Aarhus. Med en blanding af ørehængende hits, eftertænksomme sangtekster og en cool fremtoning har han charmeret sig ind hos rigtig mange danskere gennem de sidste syv år. Han har udgivet hele fire succesfulde albums og udkommet med kæmpehits som »Endeløst« og »Dybt Vand«

Tidligere på eftermiddagen indtages scenen af en ung, dansk musiker, der gemmer sig bag kunstnernavnet IAMJJ. Han er på vej frem i høj fart, og med sin mørke, hæse stemme og dybfølte tekster, føres tankerne naturligt over mod verdensstjerner som Nick Cave og Leonard Cohen.

Med sammenligninger som disse skrues forventningerne automatisk i top. IAMJJ har dog rigeligt format til at indfri dem, og den 24-årige dansker spås en stor fremtid på både den danske og internationale musikscene. Han udgiver sit debutalbum om kort tid, og singlen »Homer« hitter for tiden overalt.

Efter en eftermiddag fyldt med store musikoplevelser, tændes der for storskærmen og skrues op for fodboldstemningen, når Danmark møder Peru kl. 18 til deres første gruppekamp ved VM i Rusland. Når kampen er færdig, skrues der igen op for musikken. Kunstneren offentliggøres dog først på et senere tidspunkt.

Billetter kan købes gennem www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor. Billetter kan ligeledes reserveres via billettelefonen på 55883950.

arrow Ultra populær sanger vender tilbage
12. juni 2018 kl. 20:52 Opdateret: kl. 13:23
arrow Open Air: Farvel til fed slange og gratiskoncert med popstjerne
12. juni 2018 kl. 12:55 Opdateret: kl. 11:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk