16. oktober 2019
Skolen kan være et godt sted at lære at spille guitar, men det er svært, når tyveknægte løber med instrumenterne. Privatfoto
Skolen kan være et godt sted at lære at spille guitar, men det er svært, når tyveknægte løber med instrumenterne. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik-banditter sendt i fængsel for skoletyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik-banditter sendt i fængsel for skoletyveri
Opdateret 10. juli 2019 kl. 13:17
Næstved - 10. juli 2019 kl. 12:13
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enten var de ualmindeligt musikalske eller også gik de bare efter pengene, da de stjal musikudstyr fra lokale folkeskoler for adskillige tusinde kroner.

Tre mænd stod tiltalt for tyveri af flere el-guitarer, el-basser, en elektrisk tromme samt forstærkere og et Roland digitalklaver efter indbrud i musiklokaler på Korskildeskolen i Tappernøje, Lille Næstved Skole, afdeling Karrebæk samt Præstø Skole til en samlet værdi af cirka 80.000 kroner.

Den hovedmistænkte, en 23-årig mand fra Næstved, dukkede imidlertid ikke op i Retten i Næstved og han kan derfor se frem til en separat retssag.

Her vil han også blive tiltalt for handel med amfetamin samt nummerpladetyveri fra en bil på rastepladsen ved Tappernøje og fra et autoværksted i Fensmark, oplyser anklagerfuldmægtig ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Lotte Mie Nielsen.

To andre medgerningsmænd, en 38-årig mand fra Sakskøbing og en 24-årig mand uden fast adresse, blev hver idømt 60 dages ubetinget fængsel for medvirken i tyverierne, der alle fandt sted i december 2016.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk