20. oktober 2020
Lasse Bülow, Bjarne Pedersen og Jesper Jakobsen har i nu fem år stået sammen i det lokale murerfirma NæstvedMurerne.
gallery icon

Se billedserie

Lasse Bülow, Bjarne Pedersen og Jesper Jakobsen har i nu fem år stået sammen i det lokale murerfirma NæstvedMurerne.
Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Murer-trio er eksperter i at holde på varmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Murer-trio er eksperter i at holde på varmen
Opdateret 05. februar 2015 kl. 11:55
Næstved - 11. marts 2014 kl. 09:36
Af Per Witt

Næstved // efter at have arbejdet sammen i murer-sjak i 10-15 år og senest haft fælles firma i nu fem år, er tre musketerer i den lokale murerbranche i firmaet Næstved Murerne, ved at få succes med en type isoleringsarbejde, der er ved at vinde indpas herhjemme.

- Vi er inden for de sidste par år blevet eksperter i at lave facadeisolering, der i rigtig mange sammenhænge er den optimale isoleringsløsning, siger 42-årige Lasse Bülow.

Han fortæller om, at en udvendig isolering, som firmaet foretager med facadeisoleringssystemet fra firmaet Skalflex, kan give besparelser på varmeregningen på omkring 50 procent.

Flere fordele ved facadeisolering

- Vore kunder vælger den udvendige isolering af boligen af en eller flere indlysende grunde. En kan være, at der ikke er tilstrækkelig plads i hulmuren til at opnå den optimale varmebesparelse. Ved facadeisolering afgives der ikke heller ikke plads i huset til en indvendig isolering og indvendige el-installationerne skal ikke flyttes. Den tredje gode grund er, at uens materialeforbrug eller reparationer på facaden bliver skjult bag isoleringen og en smuk, pudset overflade, der holder, forklarer murermester Jesper Jakobsen.

Sammen med den tredje murermester, firmaets yngstemand den 35-årige Bjarne Pedersen, udfører de tre murere facadeisoleringer og traditionelle mureopgaver både i Næstved-området og rundt om på Sjælland.

Murerarbejde året rundt

- Vi er blevet forskånet for alt for meget frost i denne sæson, og frost er nok vores største fjende, når vi arbejder med murer- og pudsearbejde udenfor. Men skulle det blive for koldt, så er det godt, at vi også er eksperter i taglægning samt indvendigt flise- og murerarbejde, siger Bjarne Pedersen med et smil.

De tre har sloganet »En håndværker, man kan stole på«. Det betyder god kvalitet, konkurrencedygtige priser og tidsfrister, der overholdes - samt en god kontakt med kunden fra der gives tilbud, til firmaet har udført opgaven.

- Vi synes selv, vi har taget de bedste erfaringer med os ind i vores firma fra et langt liv som ansatte. Vi hæfter personligt, og har kun interesse i, at lave et ordentligt stykke arbejde, siger Jesper Jakobsen. På de fem år har de haft to lærlinge, praktikanter og svende ansatte. Tilsammen har de tre over 50 års erfaring som murere.

Hovedentreprenører

- Mange finde tryghed i, at det er os, der både giver tilbuddet og rent praktisk står hos kunden og udfører arbejdet. Vi påtager os også gerne rollen som hovedentreprenører. Nogle af boligens rum involverer flere typer håndværk, og dér er det godt, at have god styring på, hvornår elektrikeren, mureren, VVS-manden og andre skal stå parat - f.eks. når et badeværelse i en bolig skal renoveres, understreger Lasse Bülow.

Næstved Murerne holder ingen fødselsdagsfest i år, men giver derimod rabat til kommende facadeisoleringskunder. Se ub plus kupon nederst på siden. Hvad andre synes om Næstved Murernes arbejde kan man iøvrigt læse om på hjemmesiden www.bedømmelse.dk.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk