20. september 2019
Jørgen Hvidtfeldt ser samtlige forestillnger i Næstved og har netop præsenteret den kommende sæsons program. Foto: Kim Palm
Jørgen Hvidtfeldt ser samtlige forestillnger i Næstved og har netop præsenteret den kommende sæsons program. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mr. Næstved Teater ser alle forestillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mr. Næstved Teater ser alle forestillinger
Næstved - 15. august 2018 kl. 15:24
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kendte skuespillere og store oplevelser.

arrow Læs også: En af de grand old women åbner teatersæsonen

Det er, hvad der venter teaterpublikummet i den kommende sæson. Næstved Teater er klar med programmet, der byder på et alsidigt udbud af professionelle teaterforestilllinger for både børn, unge og voksne.

- Jeg ser det hele, siger Jørgen Hvidtfeldt til Sjællandske.

Den tidligere vicerektor på Herlufsholm har i snart 40 år været formand for Næstved Teater og har sammen med den øvrige bestyrelse udvalgt sæsonens program.

- Det er lidt af et puslespil at sætte teatersæsonen sammen. Vi håber det går bedre end sidste sæson, hvor vi kun fik solgt syv ud af 10 billetter. Det handler om at ramme rigtigt, for vi skal gerne op på et salg på 80 pct. af de udbudte billetter, siger Jørgen Hvidtfeldt.

I alt 10.000 billetter sættes til salg til sæsonens mange forestillinger og Jørgen Hvidtfeldt, der kender teateret bedre end de fleste, leverer her et par tips:

- Vi satser stort i år på Skagensmaler-musicalen Lyset over Skagen. Den begejstrede ved premieren 60.000 tilskuere over hele landet og var totalt udsolgt på hele turneen. Nu får den nypremiere, og præsenteres af Arena Næstved og Næstved Teater i samarbejde. Personligt glæder jeg mig også til Peer Gynt, et drama af Henrik Ibsen, med Preben Kristensen i hovedrollen, god humor med Café Livas Anden Verdenskrig. Og så ser jeg frem til King Lear med teatret Møllen fra Sønderborg. Det er ikke noget kendt teater, men de spiller blændende og Ole Sørensen er sublim, lyder det med kendermine fra den erfarne teatergænger.

Næstved Teater blev grundlagt i 1972 og holdt i første omgang til på Kalbyrisskolen. Senere flyttede den til Bio Næstved inden teaterforeningen i år 2000 kunne indvie Ny Ridehus i hjertet af Næstved.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk