25. november 2017
Mia Dønkjær (tv.) og Isabella Dønkjær, som er mor og datter, er de nye lejere af tanken på Sandvedvej 3 i Fuglebjerg. De er i fuld gang med istandsættelsen. Til at starte med skal der ikke ansættes personale. De vil lige se, hvordan salget kommer til at gå. Fotos: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Mia Dønkjær (tv.) og Isabella Dønkjær, som er mor og datter, er de nye lejere af tanken på Sandvedvej 3 i Fuglebjerg. De er i fuld gang med istandsættelsen. Til at starte med skal der ikke ansættes personale. De vil lige se, hvordan salget kommer til at gå. Fotos: Mia Than West
Foto: Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor og datter skaber nyt liv på tanken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor og datter skaber nyt liv på tanken
Næstved - 02. maj 2017 kl. 10:45
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kommer igen liv på tanken i Fuglebjerg. Isabella Dønkjær og Mia Dønkjær - mor og datter - er nye lejere af butikslokalerne på Sandvedvej 3. De overtog lokalerne lige inden påske og har siden knoklet med istandsættelsen.

De har stort set arbejdet hver dag og er netop blevet færdige med malerarbejdet. Nu venter en masse arbejde med at få sat hylder op og diverse maskiner, inden der skal gøres rent og fyldes varer op,

- Det skal ikke kun være en almindelig tank. Det skal være en kiosk og café. Vi indretter et lille område, hvor folk kan komme og hænge lidt ud, spise is og lave deres lektier, fortæller 47-årige Mia Dønkjær.

Uno-X butikken på Sandvedvej i Fuglebjerg havde sidste åbningsdag den 30. november 2015. Lokalerne har stået tomme lige siden, og det var lidt af en tilfældighed, at de to storbypiger, som begge er født og opvokset i Lyngby, faldt over netop de lokaler.

Mia Dønkjær har i et stykke tid været på udkig efter et sted, hvor hun kunne åbne sit eget. Hun har kørt land og rige rundt, inden hun stødte på lokalet på Sandvedvej 5 i Fuglebjerg, hvor der tidligere både har været grillbar og smørrebrødsforretning.

Det var i den forbindelse, hun fik øje på naboejendommen og tog efterfølgende kontakt til Ulrich Michael Pedersen, der ejer tanken.

Tanken i Fuglebjerg vil blandt andet sælge slushice, softice, bland selv slik, diverse pølser og kaffe samt smørrebrød og sandwich. Derudover vil der være tre spillemaskiner, og Isabella Dønkjær er desuden ved at undersøge, om de kan få en bager fra lokalområdet til at levere frisk brød og kager.

- Det er lidt mere lækkert end bake-off. Alt bliver hjemmelavet. Det skal være kvalitet, konstaterer Isabella Dønkjær.

Planen var, at de skulle åbne den 1. maj. Nu satser de på, at tanken åbner til Store bededag. Man kan følge med i arbejdet på Facebook-siden »Tanken i Fuglebjerg«, hvor åbningsdagen også vil blive meldt ud.

De foreløbige åbningstider er mandag til fredag fra kl. 6-22, lørdag og søndag fra kl. 7-22. De tilpasses efter behov. Læs mere i Sjællandske, tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk