7. juli 2020
56-årige Mona Lisa Serritslev stiller op til det kommende folketingsvalg. Det skal være slutte med at give de rige skattelettelser og forringe forholdene for den lille. Foto: Thomas Olsen
56-årige Mona Lisa Serritslev stiller op til det kommende folketingsvalg. Det skal være slutte med at give de rige skattelettelser og forringe forholdene for den lille. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mona Lisa vil i Folketinget - hun stiller op på sin egen liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mona Lisa vil i Folketinget - hun stiller op på sin egen liste
Næstved - 15. februar 2019 kl. 05:53
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er sket to gange siden 1953, at en kandidat er blevet valgt til Folketinget på sin egen liste, men det afholder ikke 56-årige Mona Lisa Serritslev fra at gøre forsøget.

arrow Læs også: Mona Lisa kæmper for at komme med på stemmesedlen

Hun er båret af en indignation over den måde, vi i Danmark er begyndt at behandle de svageste. Hun vil have ordentligheden tilbage på Christiansborg.

Den nye kandidat fra Fuglebjerg ved Næstved har fået mere end sin del af livets slag, og hun står op endnu, så hun er ikke bange for at stikke hoved i magtens centrum.

- Jeg er ikke bange for de rødder, siger hun om de 178, der kan blive hendes kolleger efter næste folketingsvalg.

Det var en tv-debat mellem Liberal Alliances Laura Lindahl og stifter af Jobcentrets Ofre Kim Madsen, der fik Mona Lisa Serritslev op af stolen.

- Jeg sad og så, hvordan hun skændede en syg mand. Det var uanstændigt. Han havde søgt om fleksjob, og hun sagde: Du ser jo ikke syg ud.

Han blev uretmæssigt stemplet som en nasserøv, synes hun.

Dér besluttede Mona Lisa Serritslev, at nu var det tid til at gå ind i politik. Anstændigheden skal genskabes.

Hun hører til på venstrefløjen, men savner et parti, der har øje for de små og svage; børnene og de unge; en mere retfærdig fordelingspolitik og en større skepsis over for EU, mens det samtidig skal rumme en stor glæde ved kongehuset og erhvervslivet - især de mindre erhvervsdrivende, som, Mona Lisa Serritslev, mener er rygraden i dansk erhvervsliv

Nu er hun på jagt efter 200 vælgere, der vil bakke op om hendes kandidatur. Både lørdag og søndag holder hun åbent hus i hjemmet på Overdrevsvej 3 i Fuglebjerg. Begge dage er det mellem kl. 13.30 og 16.30. Der er kaffe til alle, men pladsen er trang så medbring gerne egne stole.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk