17. januar 2019
Jonas Flodager Rasmussen, eller på scenen bare »Rasmussen«, optræder i Næstved Storcenter til  Late Night fredag 1. juni.
gallery icon

Se billedserie

Jonas Flodager Rasmussen, eller på scenen bare »Rasmussen«, optræder i Næstved Storcenter til Late Night fredag 1. juni.
Foto: Johny Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød den syngende viking Rasmussen en sen aften i centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød den syngende viking Rasmussen en sen aften i centret
Næstved - 28. maj 2018 kl. 09:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: For få uger siden stod 33-årige Jonas Flodager Rasmussen på den store scene ved det internationale Melodi Grand Prix i Portugal, hvor det med sangen »Higher Ground« blev til en 9. til Danmark og »Rasmussen«, som han kalder sig på scenen. Fredag 1. juni optræder vikingen Rasmussen i Næstved Storcenter, hvor der er Late Night med åbent i butikkerne til klokken 22. Klokken 20 går Danmarks egen viking på scenen på Kurts Torv, og foruden at optræde skriver han også autografer og står klar til en selfie med publikum. Danmarks mest populære kvindelige youtuber Julia Sofia kommer også på besøg fra klokken 17 til 20. Hun var også med i 2017-udgaven af »Vild med dans«. Mød Danmarks mest populære kvindelige youtuber, Julia Sofia. I efteråret 2017 deltog Julia Sofia i tv-programmet »Vild med dans« med stor succes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk