21. september 2020
Den nye transportminister Benny Engelbrecht gav ingen løfter, men sagde at han havde svært ved at forestille sig et transportudspil uden motorvej til Rønnede.Foto: Thomas Revsbæk
gallery icon

Se billedserie

Den nye transportminister Benny Engelbrecht gav ingen løfter, men sagde at han havde svært ved at forestille sig et transportudspil uden motorvej til Rønnede.Foto: Thomas Revsbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister: Svært at forestille sig en trafikplan uden motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister: Svært at forestille sig en trafikplan uden motorvej
Næstved - 13. august 2019 kl. 20:50
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen konkrete løfter, men gode hensigtserklæringer.

Det var, hvad borgmester Carsten Rasmussen (S) og formanden for Næstved Erhvervsråd, Torben Johansen, kunne rejse hjem med efter mødet med transportminister Benny Engelbrecht (S).

Borgmesteren havde bedt om mødet i håb om en opdatering på regeringens transportinvesteringer efter at Benny Engelbrecht straks efter sin tiltræden annullerede det transportudspil om motorvej til Rønnede, som var indgået mellem den tidligere regering og Dansk Folkeparti.

- Benny Engelbrecth kan selvfølgelig ikke love noget. Men han fortalte, at han går efter et bredt forlig med deltagelse af samtlige folketingets partier. Og han sagde ordret, at han havde svært ved at forestille sig et transportudspil uden motorvej til Rønnede med på paletten, fortæller borgmester Carsten Rasmussen efter mødet med ministeren.

Et konkret transportudspil fra den nye socialdemokratiske mindretalsregering er imidlertid ikke lige på trapperne. Det bliver ifølge Benny Engelbrecht først omkring årsskiftet, at han indkalder til forhandlinger om fremtidens firesporede asfalt og kollektive trafik.

Der er allerede afsat de første 336 millioner kroner til projektet som anslået vil koste 1,6 milliard kroner. Heraf går de 56 millioner kroner til ekspropriation af de ejendomme, der vil blive direkte berørt af motorvejen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk