21. juni 2021
Kurt Hansen, Mogenstrup, tilbragte mange år i lokal- og regionalpolitik. Her ses han dog i det sportslige miljø i 1990. Privatfoto
Kurt Hansen, Mogenstrup, tilbragte mange år i lokal- og regionalpolitik. Her ses han dog i det sportslige miljø i 1990. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: Kurt Hansen er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Kurt Hansen er død
Næstved - 18. januar 2021 kl. 08:10
Af AF Flemming Bjerregaard, formand, Socialdemokratiet Fladså

Tidligere postbud Kurt Hansen var stærkt interesseret i politik, og der har sikkert fundet et par gode politiske snakke sted på hans postruter rundt i Gamle Fladsås østlige del.

arrow Læs også: Hovsa: Mand tabte pistol på gaden

Kurt kom i kommunalbestyrelse for Socialdemokratiet ved dannelsen af den "nye" Fladså Kommune i 1970. Han var gruppeformand de første to perioder, hvor han desuden blev formand for Børne-, Fritids og Kulturudvalget.

Kurt stoppede i kommunalpolitik i en periode, men han vendte stærkt tilbage og blev medlem af det daværende Storstrøm Amtsråd. Kurt blev der valgt til viceamtsborgmester og fungerede som sådan indtil kommunalreformen i 2006.

Kurt blev ved generalforsamlingen i marts 2020 udnævnt til æresmedlem af Socialdemokratiet i Fladså.

Ære være Kurts minde.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk