17. september 2019
Allan Bennerman (tv.), Britt Renée Christensen og Jesper Juul Nielsen er folkene bag Messe & Marked, som finder sted i Herlufsholm Hallerne lørdag den 30. marts. Her vil der både være erhvervsmesse og loppemarked samt masser af aktiviteter for både store og små. Fotos: Kim Rasmusen
Allan Bennerman (tv.), Britt Renée Christensen og Jesper Juul Nielsen er folkene bag Messe & Marked, som finder sted i Herlufsholm Hallerne lørdag den 30. marts. Her vil der både være erhvervsmesse og loppemarked samt masser af aktiviteter for både store og små. Fotos: Kim Rasmusen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe for familien har fået vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe for familien har fået vokseværk
Næstved - 26. marts 2019 kl. 19:12
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De er alle tre selvstændige, der kommer fra vidt forskellige brancher. De vil alle tre gerne gøre noget godt for lokalområdet og støtte op om de lokale erhvervsdrivende.

Derfor har Allan Bennerman, Britt Renée Christensen og Jesper Juul Nielsen taget initiativ til Messe & Marked, som er en erhvervsmesse kombineret med loppemarked og masser af underholdning og aktiviteter for både store og små.

Tilbage i oktober 2016 arrangerede de en lignende messe i Herlufmagle-Hallen. Denne gang afvikles Messe & Marked i Herlufsholm Hallerne i Næstved og bliver større med flere stande og faciliteter.

Der bliver også langt mere fokus på hele familien, fortæller Britt Renée Christensen, der er indehaver af SicaMela, som sælger brugt tøj og udstyr til børn.

- Vi har fået vokseværk. Vi flyttede for at få et større loppemarked og for at tiltrække flere mennesker. Det er et unikt koncept med et kæmpe eventprogram. Messe skal ikke være kedeligt. Det skal være for hele familien, siger hun.

- Alderen på messer er støt stigende. Det arbejder vi på at få ned, supplerer Jesper Juul Nielsen, der har eget afspærringsfirma.

Messe & Marked er udsprunget af netværket for mindre, lokale virksomheder - mikrovirksomheder - som Næstved Erhvervsforening i samarbejde med Mona Hvid fra Landliv startede i februar 2015 i området Fensmark, Glumsø og Herlufmagle.

Med næsten 3000 besøgende i Herlufmagle-Hallen blev messen en succes. Her var udgangspunktet at tiltrække de lokale. Denne gang har arrangørerne sat barren højere og håber på mellem 5000 og 6000 besøgende.

- Vi prøver både at tiltrække de lokale erhvervsdrivende og folk fra andre steder. Vi har budgetteret med 2500 betalende gæster. Så kan det lige løbe rundt. Lige nu er det langt fra kommercielt. Det er for egen lomme og risiko, siger Allan Bennerman, der udover at være medansvarlig for Messe & Marked er selvstændig flyttemand.

Begge haller vil være fyldt med stande og en masse aktiviteter. I hal 2 indrettes selve messen, hvor det er muligt at møde lokale og større erhvervsdrivende. Her vil der også være et område med små aktiviteter og tegnekonkurrence.

Der vil være M&M Challence med ulækre og stærke ting, hvor man kan smage på chilier fra styrke et til 10 og insekter, der er tilberedt med forskellige smage. Der laves en børnevenlig udgave, så alle kan være med.

I hal 1 er der loppemarked med plads til omkring 60 stande. Her opstilles der også en scene, hvor der vil være børnekoncert med RayRay, hatteteater - hvor børnene selv kan være med - børnemodeshow ved SicaMela og show med klovnen TuTu.

Man kan dagen igennem møde kendte figurer og kramme Skye, Marshall, Chase og Rubble fra Paw Patrol samt Gurli Gris og Olaf. Der vil også være et stort lotteri, hvor man kan vælge sine præmier på en given hylde.

Udenfor vil der være forskellige aktiviteter som ponyridning, droneopvisning og prøvekørsel af Tesla.

Mærk Næstved har betalt for reklame på infostandere i byen samt de 300 plakater, der er sat op i Næstved-området for at reklamere for Messe & Marked.

Overskuddet går til de foreninger, der hjælper til og til den videre drift.

Det er Britt Renée Christensen, der personligt hæfter for et eventuelt underskud. Hun satser dog på, det bliver en succes.

- Vi ved det jo ikke. Vi kan håbe, vi kan satse, og vi kan gisne. Vi er bare tre ildsjæle, der brænder for det her. Hvis det bliver en succes og med de besøgende, vi forventer, er vi klar igen, konstaterer hun.

Messe & Marked finder sted i Herlufsholm Hallerne lørdag den 30. marts fra klokken 10 til 16.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk