22. juni 2021
Her er centeret som skal placeres i forlængelse af Næstved Storcenter og Næstved Megacenter.
Her er centeret som skal placeres i forlængelse af Næstved Storcenter og Næstved Megacenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Megacenter kan stå klar i 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Megacenter kan stå klar i 2020
Næstved - 26. juni 2018 kl. 13:21
Af Kim Palm

- Interessen er supergod og lejerne spørger, hvornår de kan flytte ind.

arrow Læs også: Bones kommer til byen: Nyt kæmpe shoppingcenter på vej

Sådan lyder det fra udviklingsdirektør i Innovator, Peter Søgaard, der står bag planerne om et nyt center i forlængelse af Næstved Storcenter og Næsted Megacenter. Peter Søgaard kalder det helt afgørende for planerne, at byrådet vedtager den detailhandelsplan, der har været i offentlig høring om som nu skal endeligt vedtages af byrådet.

- Det er vigtigt at vide, hvor vi står, når vi skal forhandle videre med kommende lejere. Derfor står og falder planerne med vedtagelsen i aften, siger Peter Søgaard.

På samme møde vedtager Næstved Byråd også at sende et lokalplanforslag om udvidelse af Næstved Storcenter i høring. Dermed er der lagt op til indkøbsfest i Næstved Nord - og i følge Peter Søgaard er der plads til såvel nye butikker i Storcenteret samt til big-box butikker på minimum 5.000 kvadratmeter i det nye center som Innovator står bag.

Det nye center bliver på 20.000 kvadratmeter med 350-400 parkeringspladser. Forventet byggestart bliver foråret 2019, hvorefter centeret kan tages i brug i år 2020. I forbindelse med center-projektet skal Vestergårdsvej forlænges, og der anlægges en ny rundkørsel på Køgevej.

Innovator har tidligere stået bag byggeriet af den nye Netto i Karrebæksminde samt den nu lukkede Kiwi-forretning i Ringstedgade.

arrow Ny plan: Storcenteret vokser - bymidten visner
26. juni 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 17:17
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk