4. juni 2020
Sådan kommer det til at se ud det nye Næstved Storcenter. Illustration fra lokalplanforslaget, der er på vej i offentlig høring.
Sådan kommer det til at se ud det nye Næstved Storcenter. Illustration fra lokalplanforslaget, der er på vej i offentlig høring.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mega-butikker i centeret skal redde bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mega-butikker i centeret skal redde bymidten
Opdateret 11. juni 2018 kl. 09:53
Næstved - 11. juni 2018 kl. 08:03
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere store og færre små butikker i Næstved Storcenter.

arrow Læs også: Cafégæster frygter for bymidtens fremtid

Sådan lyder forslaget til lokalplan for udbygningen af Danmarks niende største shoppingcenter, som netop er blevet præsenteret og som skal behandles politisk i dag.

Ved at lægge loft over antallet af mindre butikker i Næstved Storcenter håber formanden for Plan- og Erhvervsudvalget, Daniel Lillerøi, at kunne redde handelslivet i Næstved Bymidte.

- Vi stiller krav om flere store butikker i Næsted Storcenter. De mindre butikker hører typisk til i bymidten, mens de store hører hjemme i centeret, siger formanden for kommunens Plan- og Erhvervsudvalg, Daniel Lillerøi (S).

Konkret har Næstved Storcenters nye ejere, den amerikanske kapitalfond Black Rock, søgt tilladelse til udvidelse af Næstved Storcenter med yderligere 10.000 kvadratmeter butiksareal og byggeri i tre etager.

Planerne skal styrke Næstveds position som handelsby, men vækker bekymring i nabokommunen Vordingborg, hvor forvaltningen forudser massiv nedgang i handelslivet i Vordingborg, Præstø og Stege.

arrow Vedtaget: Meget mere storcenter
27. juni 2018 kl. 09:23 Opdateret: kl. 09:01
arrow Ny plan: Storcenteret vokser - bymidten visner
26. juni 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 17:17
arrow Kommer der en biograf i Næstved Storcenter?
21. juni 2018 kl. 20:22 Opdateret: kl. 08:21
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk