16. januar 2021
Sidste år var Medieløbet en regnfuld oplevelse for de fleste. I år satser arrangørerne på tørvejr og flere end 1.000 tilmeldinger.
Sidste år var Medieløbet en regnfuld oplevelse for de fleste. I år satser arrangørerne på tørvejr og flere end 1.000 tilmeldinger.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medieløbet sætter farten og priserne ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medieløbet sætter farten og priserne ned
Næstved - 09. august 2018 kl. 13:13
Af Kim Palm

Medieløbet skal være et løb for alle. Det er ambitionen for DGI, som derfor har sat priserne ned. Samtidig er farten også skruet ned. Den helt lange rute udgår i år, og der skal køres efter færdselsreglerne ude på ruten.

arrow Læs også: Sidste udkald - Vind en tur med Medieløbet

- Det er vigtigt for os at slå fast, at vi ikke har trafikontrol på ruterne i år, altså ingen marshalls på motorcykler eller Hjemmeværnet til at dirigere trafikken. Det betyder, at du ikke kan give den max gas, men skal følge færdselsloven og vise hensyn ude i terrænnet, siger idrætskonsulent i DGI, Bo Wacher.

Ambitionen er et bredere felt på de to motionsruter på 52 og 113 kilometer - og ikke et løb, der udelukkende henvender sig til mænd i stramtsiddende lycra på dyre carboncykler. Der er også nyskabelser på Familieruten, som i år er en kombineret cykel- og oplevelsestur. Der vil være indlagt lokale seværdigheder og gode historier langs den 22,4 km lange rute.

I år er priserne 60 kr. for Familieruten, Motionsruten på 52 kilometer koster 115 kr. og prisen for deltagelse på den længste rute på 113 kilometer koster 199 kr. Det er et kraftigt prisfald i forhold til tidligere år, hvor mange brokkede sig over at Medieløbet var for dyrt.

- Vi synes selv vi har fundet et passende prisleje og der vil stadig være forplejning på depoterne ude på ruterne, siger Bo Wacher.

Medieløbet
  • Der er flere ruter at vælge mellem, når Medieløbet skal køres søndag den 2. september.
  • Familieruten er 22,4 kilometer, og de to motionsruter er henholdsvis 52 og 113 kilometer. Alle ruter begynder ved startområdet ved Herlufsholm Idrætscenter i Næstved.
  • Det er DGI, der arrangerer Medieløbet i samarbejde med TV Øst, P4 Sjælland og Sjællandske Medier. Se mere på dgi.dk/medieløbet
  • Læs mere og tilmelding

Med prisnedsættelsen og et fokus på flere helt almindelige cykelmotionister er målet i år at nå op over 1.000 deltagere. Omkring 500 har foreløbig tilmeldt, og det er i følge Bo Wacher helt normalt, at folk først tjekker vejrudsigten inden de tilmelder sig få dage før løbet skydes i gang.

Medieløbet arrangeres i samarbejde med TV Øst, P4 Sjælland, Folketidende, Sjællandske Medier, Mærk Næstved, DGI og HG.

arrow Mortens kamp mod overvægt blev startskud til Medieløbet
27. august 2018 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
arrow Medieløbet: Glade medarbejdere kører i fælles tråd
20. august 2018 kl. 09:24 Opdateret: kl. 09:24
arrow Medieløbet tager familien på cykeltur gennem historien
17. august 2018 kl. 09:25 Opdateret: kl. 13:34
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk