23. juni 2021
NK-Forsynings formand John Lauritzen (til venstre) havde taget fredspiber med til DF-politikeren Thomas Palmskov. Foto: Mogens Lorentzen
gallery icon

Se billedserie

NK-Forsynings formand John Lauritzen (til venstre) havde taget fredspiber med til DF-politikeren Thomas Palmskov. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massivt byråds-flertal for at NK-Forsyning støtter arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massivt byråds-flertal for at NK-Forsyning støtter arenaen
Næstved - 10. november 2015 kl. 22:25
Af Mogens Lorentzen

NK-Forsyning bliver storsponsor i Næstved Arena.

arrow Læs også: Arena Næstved søger pengestærk storsponsor

Forsynings-bestyrelsen har besluttet at støtte med fire millioner kroner, og den afgørelsen har byrådet ikke planer om at ændre.

Et kæmpe flertal i byrådet afviste tirsdag aften at blande sig i, hvordan bestyrelsen for det kommunalt ejede NK-Forsyning bruger sin formue. Efter salg af Seas-aktier har forsyningsselskabet en formue på 60 millioner kroner. Og bestyrelsen ønsker at investere pengene i elnettet, vejlys og på almennyttige formål som støtte til idrætshaller, kulturforeninger, og genbrugsprojektet Ressource City.

Og Næstved Arena får et tilskud på fire millioner kroner.

Men Dansk Folkepartis finansordfører Thomas Palmskov havde krævet en byråds-debat, fordi han ønsker at pengene i stedet skal bruges til investeringer på NK-Forsyning.

Rotter eller arena
Han stillede forslag om, at byrådet kræver en ekstraordinær generalforsamling i NK-Forsyning. Og byrådets repræsentanter skal møde med bundet mandat, og stemme nej til sponsor-pakken.

- Det er ikke rimeligt, at forbrugernes penge bruges til at gøre reklame for haller. Brug hellere pengene på rottebekæmpelse, sagde Thomas Palmskov.

Efter mere end halvanden times debat var DF-forslaget til afstemning. Og det faldt, men splittede Venstres byrådsgruppe. Venstre-politikerne Søren Revsbæk og Niels True stemte sammen med med Dansk Folkepartis tre medlemmer, Enhedslistens Thor Temte og den radikale Lars Hoppe Søe.

Socialdemokratiet, De Konservative og hovedparten af Venstres gruppe nedstemte DF-forslaget om at stoppe sponsor-støtten til arenaen.

arrow Arena fik overskud - leder efter storsponsor
18. januar 2020 kl. 16:29 Opdateret: kl. 15:22
arrow Team FOG præsenterer solidt overskud
27. november 2019 kl. 19:19 Opdateret: kl. 19:19
arrow Sponsor-aktivist vil ind i bestyrelse
28. september 2017 kl. 08:14 Opdateret: kl. 16:24
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk