24. november 2017
De 10 maskotter i BonBon-Land skal være med til at skabe glæde i forlystelsesparken. Desværre kan nogle af parkens gæster ikke finde ud af at behandle dem ordentlig. Maskotterne bliver både slået og sparket på og hevet i halerne. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

De 10 maskotter i BonBon-Land skal være med til at skabe glæde i forlystelsesparken. Desværre kan nogle af parkens gæster ikke finde ud af at behandle dem ordentlig. Maskotterne bliver både slået og sparket på og hevet i halerne. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maskotter overfaldes i BonBon-Land: Folk slår og sparker dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskotter overfaldes i BonBon-Land: Folk slår og sparker dem
Næstved - 12. juli 2017 kl. 05:47
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henry Hundeprut, Børge Bæver, Åge Mågeklat, Fætter Andemad og alle de andre venner bringer smilene frem og er et hit hos især de yngre gæster i forlystelsesparken BonBon-Land ved Holme-Olstrup.

arrow Læs også: Polsk butikstyv ville kvæle sig

Desværre kan nogle af parkens gæster ikke finde ud af at opføre sig pænt. Det er især maskotterne, der står for skud. De bliver både slået og sparket på og hevet i halerne.

Seneste offer er Henry Hundeprut, som mandag blev slået bagfra af voksne mænd. Det er en tendens, som parken har oplevet de seneste år, fortæller direktør Mattis Willms.

- Vi har mindre gode oplevelser med nogle gæster, som ikke forstår, at det er rigtige mennesker, vi har inde i maskotterne. Derfor går ingen maskotter alene i parken, siger direktøren.

Mattis Willms lægger vægt på, at det skal være sjovt for både børn og voksne samt medarbejdere at besøge og være i forlystelsesparken.

En del af oplevelsen er at møde de 10 maskotter, som er meget populære og en del af parkens DNA. Og det skal de fortsætte med at være. BonBon-Land opfordrer derfor alle gæster til at give maskotterne et kram og et smil.

- Vi er en forlystelsespark og ikke mindst en familiepark. Børnene skal have den super sjove dag, erklærer Mattis Willms.

Læs mere i Sjællandske, onsdag.

arrow Færdselsuheld endte med mordtrusler
12. juli 2017 kl. 09:21 Opdateret: kl. 09:21
arrow Vred mand smadrede sidespejl og bed bilist
12. juli 2017 kl. 09:16 Opdateret: kl. 09:16
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk