19. juni 2019
Maria Skov fra Næstved var tidligere i år med i TV3-programmet Masterchef, hvor madtalenter gennem 56 afsnit dystede om at blive masterchef. Nu er Maria Skov tilbage i en særudgave, Masterchef Jul, hvor hun skal konkurrere med 11 andre topdeltagere fra de forgangne tre sæsoner. Fotos: TV3/Lars E. Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Maria Skov fra Næstved var tidligere i år med i TV3-programmet Masterchef, hvor madtalenter gennem 56 afsnit dystede om at blive masterchef. Nu er Maria Skov tilbage i en særudgave, Masterchef Jul, hvor hun skal konkurrere med 11 andre topdeltagere fra de forgangne tre sæsoner. Fotos: TV3/Lars E. Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maria er tilbage i Masterchef: Jeg er jo bare en provinspige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maria er tilbage i Masterchef: Jeg er jo bare en provinspige
Næstved - 07. november 2018 kl. 13:15
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad laver man, når det er sommer i Danmark, og temperaturen er tårnhøj?

arrow Læs også: Livret, godt tv og forbillede: Kom tættere på Masterchef-Maria

Maria Skov fra Næstved tog i år til Amager og brugte tre uger i et kæmpe tv-studie. Hun var tidligere på året med i TV3-programmet Masterchef, og fra mandag 12. november medvirker hun i en særudgave med titlen Masterchef Jul.

- Jeg blev ringet op af en caster og spurgt, om jeg ville være med igen, og det ville jeg meget gerne. Masterchef er det sjoveste og det hårdeste, jeg nogensinde har været med til, siger Maria Skov.

Det er fire af de bedste deltagere fra de tre seneste sæsoner, der dyster i Masterchef Jul.

Gennem 12 programmer prøver de kræfter med både danske og udenlandske juleklassikere. Første program sendes på TV3 mandag 12. november.

- Det var en syret oplevelse at lave julemad om sommeren. Det var jo en smaddervarm sommer i år. Når jeg øvede mig i at temperere chokolade herhjemme mislykkedes det, for jeg kunne ikke få temperaturen ned på 27 grader, fordi der var for varmt i lejligheden, forklarer Maria Skov og tilføjer.

- Jeg ved faktisk ikke, om jeg må fortælle det, men nu har jeg gjort det.

Sådan er Maria Skov. Hun taler meget, lige ud af posen og ofte akkompagneres ordene af latter.

- Jeg tog jo af sted fra Næstved i korte ærmer og en julesweater i tasken. Man kunne ikke andet end at komme i julestemning, for der var sørget for juletræer, julemusik og alt muligt andet i studiet, men der skal nok heller ikke så meget til at gøre mig i julestemning, siger Maria Skov, som allerede i september kom i kronisk julestemning.

Hun fortrød faktisk nogle dage før optagelserne i sommer, da det gik op for hende, at hun skulle op imod nogle af de bedste fra de seneste tre sæsoner.

- Jeg ser jo mig selv som den vildeste underdog, så det er sindssygt hårdt at være oppe imod nogle, jeg synes er så meget dygtigere end mig selv. Nogle af dem kan teknikker, jeg ikke engang kender. Jeg er jo bare en provinspige, der aldrig havde smagt trøfler, før jeg kom med i Masterchef.

Det med provinsen står hun stolt ved. Hun er født og opvokset i Næstved.

- Du kan jo nok høre, hvordan jeg trækker vokalerne, pointerer hun.

Foruden Maria Skov medvirker blandt andre Rasmus Palsgård fra 2016-sæsonen, Leon Samalsson og Anna Sand fra 2017 samt årets Masterchef 2018, Mette de Linde. Dommerne er Jesper Koch, Jakob Mielcke og Thomas Castberg.

Læs mere i Sjællandske Næstved i dag.

arrow Ordblinde Maria satser benhårdt på Masterchef
18. februar 2018 kl. 14:00 Opdateret: kl. 09:57
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk