20. januar 2021
I januar blev syv mænd og en kvinde idømt sammenlagt 78,5 års fængsel for deres roller i handlen med omkring 120 kilo amfetamin i en kæmpe sag fra Slagelse. En af de dømte fik alene 15 års fængsel. Arkivfoto
I januar blev syv mænd og en kvinde idømt sammenlagt 78,5 års fængsel for deres roller i handlen med omkring 120 kilo amfetamin i en kæmpe sag fra Slagelse. En af de dømte fik alene 15 års fængsel. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand efterlyst i hele verden: Nu er han fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand efterlyst i hele verden: Nu er han fundet
Opdateret 19. juli 2018 kl. 09:26
Næstved - 19. juli 2018 kl. 09:06
Af Esben Thoby

Han lignede en ganske almindelig familiefar i en kortærmet, hvid poloskjorte og sorte shorts, da han af en politimand blev ført ind i retslokalet. Men helt almindelig kan den kortklippede mand med kraftige skægstubbe i ansigtet ikke være, for den 42-årige er sigtet for handel med små 53 kilo amfetamin.

arrow Læs også: Familiefar var efterlyst: I dag får han dom for 53 kilo narko

De 51 kilo af stoffet, der også er kendt som fattigmandskokain og har en værdi af omkring 75 kroner per gram i gadehandel, blev fundet ved en ransagning 29. maj i en garage i det centrale Næstved.

Her slog politiet til omkring klokken 19, og seks timer senere foretog de endnu en ransagning et andet sted i byen, hvor yderligere små 1,7 kilo blev fundet.

I garagen fandt ordensmagten desuden en skarpladt 9 millimeter pistol af mærket Glock med 50 tilhørende patroner.

Dermed blev den 42-årige mand fra Næstved sigtet for i alt tre forhold, nemlig våbenbesiddelse samt de to tilfælde, hvor han er sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer under særligt skærpende omstændigheder med henblik på videresalg.

Han blev varetægtsfængslet in absentia allerede 31. maj, og i juni måned blev han efterlyst internationalt af politiet. Formodningen er, at han har opholdt sig forskellige steder på Sjælland, inden man fandt ham i tirsdags hos sin ekskone i Næstved. Her blev han anholdt kort efter klokken 16.

Den 42-årige nægter sig skyldig i alle tre sigtelser, men derudover kom der ikke mere frem i sagen onsdag. Retten i Næstved besluttede nemlig at følge specialanklager Rasmus von Stamm fra Særlig Efterforskning Østs (SEØ) anmodning om lukkede døre ved grundlovsforhøret, trods protester.

Dermed måtte Sjællandskes udsendte samt yderligere fire tilhørere forlade retslokalet. Det var den sigtedes kone og to store børn samt en veninde af familien, som var mødt op.

Manden blev varetægtsfængslet i fire uger frem til den 15. august.

arrow Sportsleder anholdt med 41 kilo amfetamin i sin idrætsforening
05. oktober 2018 kl. 05:43 Opdateret: kl. 15:23
arrow Betjente genkendte anonym pusher i tv-program: Anholdt en time senere
26. september 2018 kl. 16:52 Opdateret: kl. 10:56
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk