29. februar 2020
I februar sidste år åbnede Macro lige over for stationen med mulighed for at komme ind fra gaden og købe sund mad og friskpresset sund juice med mere. Chano Nielsen (forrest) ejer og driver Macro sammen med nevøen Niklaes Skjold Jensen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

I februar sidste år åbnede Macro lige over for stationen med mulighed for at komme ind fra gaden og købe sund mad og friskpresset sund juice med mere. Chano Nielsen (forrest) ejer og driver Macro sammen med nevøen Niklaes Skjold Jensen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Macro vil erobre København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Macro vil erobre København
Næstved - 16. september 2019 kl. 17:25
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En café, hvor man kan komme ind fra gaden og købe sund mad og juice, er historie.

arrow Læs også: Iværksætterdrømmen lever for Macro: Nu handler det om sunde måltidskasser

Idémanden bag Macro, Chano Nielsen, og nevøen Niklaes Skjold Jensen, som er medejer, er nået et skridt videre med udviklingen af konceptet.

- Vi følger vores mavefornemmelse og fokuserer på det, som vi gerne vil, siger Chano Nielsen, som nu har opsagt lejemålet på hjørnet af Farimagsvej og Jernbanegade lige overfor Næstved Station.

Macro har i stedet pr. 1. oktober lejet lokaler på Maglemølle, hvor der ikke er nogen cafédel men kun et rent cateringkøkken på 97 kvadratmeter, som er det, de nu har brug for.

- Vi er lige gået i gang med at pakke tingene ned og flytter i løbet af ugen, siger Chano Nielsen.

Hidtil har kunderne selv skulle hente måltidskasserne på Farimagsvej, men 1. september begyndte udbringningen her i Næstved og omegn.

Og som et noget større skridt, så kører den første bil af sted til København med mad fra Macro mandag den 22. september, da der logisk set er flere kunder at sælge til i hovedstaden.

- At finde den rette til at tage sig af ekstern levering er en udfordring for mange, men vi tror på, at vi har fundet et godt firma, siger han. I første omgang kører der hver søndag og onsdag to biler rundt i Næstved og leverer, mens en eller to biler kører af sted mod hovedstaden.

Chano Nielsen er allerede godt i gang med charmeoffensiven med flere ugentlige besøg i hovedstaden, hvor han har lavet aftaler med folk fra prominente fitnesskæder og andre, som er noget indenfor sundhed og træning.

Muligvis kommer der på sigt endnu et køkken på Sjælland, men det må tiden vise.

- Vi skal også ned mod Nykøbing Falster, og det er stadig målet på sigt at dække hele Danmark, siger Chano Nielsen.

arrow Åbningen udskudt to dage
12. februar 2018 kl. 14:00 Opdateret: kl. 10:55
arrow Sund take away snart klar til åbning
07. februar 2018 kl. 08:40 Opdateret: kl. 08:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk