19. september 2021
Sådan kommer det til at se ud, det nye kvalitetsbyggeri mellem Østergade og Kærlighedsstien. Hver bygning får sin egen farve. Tegning: Arkitekt William Tolstrup
gallery icon

Se billedserie

Sådan kommer det til at se ud, det nye kvalitetsbyggeri mellem Østergade og Kærlighedsstien. Hver bygning får sin egen farve. Tegning: Arkitekt William Tolstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Luksusbyggeri skrider frem i Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luksusbyggeri skrider frem i Østergade
Næstved - 07. juli 2018 kl. 08:00
Af Helle Hansen

Der er et stykke vej op til kommunens ønske om 2.000 nye boliger i centrum, men det går stille og roligt den rigtige vej.

arrow Læs også: Luksusboliger klar til salg

I Østergade i Næstved går den lokale tømrermester Anders Brandelev lige om lidt i gang med at bygge 16 nye boliger på 80-120 kvadratmeter. I øjeblikket er her en fordybning, som har formerne til en god skaterbane, men det er altså fire bygninger i lidt forskudt niveau, som skal ligge her i gården bag nummer 15, 17 og 19.

Nummer 15 og 17 vil blive bundet sammen af et nyt hus med en port i, så de kommende beboere kan komme ind til bygningerne og den p-kælder, som bliver en del af det nye projekt.

Tidligere har tømrerfirmaet Anker Damgaard Paulsen kun bygget for andre, men nu har den 41-årige indehaver Anders Brandelev stiftet Brandelev Ejendomme og er begyndt at bygge boliger lokalt.

Første projekt i det nye selskab var i Møntergade lige overfor Kompagnihuset.

Det er netop bygget færdigt og indrettet med to lejligheder i tre plan, da ejendommen ikke måtte være mere end fem meter bred. Den lille lejlighed er på 117 kvadratmeter med altan, den store på 185 kvadratmeter med overdækket terrasse og altan og to badeværelser.

Lejlighederne er lige sat til salg.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk