16. oktober 2019
Der er dækket op til fest i Holme-Olstrup Forsamlingshus, hvor der er plads til 320 gæster i alt.
gallery icon

Se billedserie

Der er dækket op til fest i Holme-Olstrup Forsamlingshus, hvor der er plads til 320 gæster i alt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt forsamlingshus vil satse på kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt forsamlingshus vil satse på kvalitet
Næstved - 08. oktober 2018 kl. 16:38
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gamle forsamlingshus i Holme-Olstrup skal have ny vært.

arrow Læs også: Billedserie: Spil og syng dansk på tværs af generationer

Fra den 1. november overtager Madtrylleriet værtskabet efter Tina Henriksen, der har valgt at opsige samarbejdet efter tre år. Fremover er det 30-årige Tobias Nyberg, som i forvejen er forpagter af forsamlingshuset i Fuglebjerg, der skal være ansigtet udadtil. Og han har store ambitioner for det 125 år gamle forsamlingshus.

- Når man har et hus, kan man lige så godt bruge det. Det optimale ville være at have fyldt hver weekend. Vi skal gerne have gentagende kunder, så det skal være kvalitet, siger Tobias Nyberg, der også går meget op i, at maden præsenteres på den helt rigtige måde.

- Der vil vi gerne skille os ud og være anderledes, og som udgangspunkt laver vi maden fra bunden af. Det mad man kan få hos Madtrylleriet er over niveau i forhold til catering. Det må aldrig blive samlebåndsarbejde, konstaterer han overfor Sjællandske.

Der er plads til 320 gæster i Holme-Olstrup Forsamlingshus, som de seneste år er blevet moderniseret og i dag fremstår lyst og lækkert. Der er blevet malet, sat nye lamper op samt nye borde og stole.

- Vi har et lækkert hus, som kunne bruges meget mere og til mange flere ting. Det er altid det samme her med den samme mad. Huset trænger virkelig til en frisk indsprøjtning, og vi vil gerne have, at der skal ske noget nyt, forklarer bestyrelsesformand Joan Eriksson.

Hun har sammen med resten af bestyrelsen valgt Tobias Nyberg som ny vært, og de var slet ikke i tvivl om, at han skulle have chancen.

- Vi blev meget begejstrede, da vi hørte Tobias fremlægge sin kunnen. Han har gå-på-mod og er frisk og smilende med et godt humør, siger Joan Eriksson.

- Og så laver han super lækker mad. Vi vil gerne have, der skal ske noget nyt, og vi vil gerne væk fra »vi plejer«. Det mener vi, Tobias er i stand til, og jeg tror på, det bliver rigtig godt, fastslår formanden.

Læs mere i Sjællandske

arrow Åben systue med fokus på genbrug
28. oktober 2018 kl. 17:30 Opdateret: kl. 20:58
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk