18. januar 2019
Facaden mod Østergade »lukkes« med en ny bygning med port, så der bliver adgang til parkeringskælderen.
gallery icon

Se billedserie

Facaden mod Østergade »lukkes« med en ny bygning med port, så der bliver adgang til parkeringskælderen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplan klar for boliger i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan klar for boliger i midtbyen
Næstved - 23. januar 2018 kl. 15:01
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Planlægningen af det nye boligområde mellem Kærlighedsstien og Østergade sker i lyntempo. Byrådets Plan og Erhvervsudvalg har på sit første møde godkendt lokalplanforslaget, som nu skal sende i seks ugers høring.

Det skriver Sjællandske.
I høringsperioden holdes borgermøde, og det betyder, at både udvalget og byrådet i april faktisk kan godkende lokalplanen. Og herefter kan det spændende boligbyggeri starte.

- Vi synes, at det er en spændende projekt, som vi bakker op i udvalget. Det er helt i overensstemmelse med byrådets ønsker om at få flere boliger i midtbyen, siger formanden for Plan og Erhvervsudvalget Daniel Lillerøi (S).

En lovændring gør det muligt at forkorte høringsperioden fra de sædvanlige otte uger. Formanden venter ikke store indsigelser mod lokalplanen, og høringsperioden rammer ikke sommerferie. Derfor har udvalget valgt at forkorte høringsperioden til seks uger.

Lokalplanen omfatter arealet mellem Østergade og Kærlighedsstien. Mod gaden bevares Østergade 15-17, der er bevaringsværdig. Bygningen er tidstypisk og passer fint i gadebilledet.

Tømrermester Anders Brandelev Paulsen og ejendomsmægler Jakob Duemose står for projektet, der omfatter 14-18 attraktive og spændende boliger. De opføres på kanten af Åsen mod Østergade midt i Næstved.

Der holdes borgermøde om planen den 8. februar i Rådmandshaven.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk