13. juni 2021
Guiderne på de 56 turistinformationer i Næstved, Stevns, Faxe og Vordingborg har alle fået indblik i attraktioner, der rækker udover kommunegrænsen.Foto: VisitSydsjælland-Møn.
Guiderne på de 56 turistinformationer i Næstved, Stevns, Faxe og Vordingborg har alle fået indblik i attraktioner, der rækker udover kommunegrænsen.Foto: VisitSydsjælland-Møn.
Foto: VISM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale turistguider giver bedre service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale turistguider giver bedre service
Næstved - 14. november 2018 kl. 08:55
Af Kim Palm

Fra syv til 56 turistinformationer. Det er resultatet af den nye struktur for turistinformation i Næstved, Stevns, Faxe og Vordingborg, der blev indført i 2016.

arrow Læs også: Turistforening gør plads til flere i bestyrelsen

Ændringen har ifølge turismeservicechef i Visit Sydsjælland-Møn Vibeke Tejlmand været en succes.

- I dag møder vi turisterne dér, hvor de overnatter, spiser og går på opdagelse, og det er gæsterne glade for, siger Vibeke Tejlmann til Sjællandske.

Meldingen kommer efter den bedste sommer i mands minde, et stort rykind af turister og en stikprøveundersøgelse af gæsternes tilfredshed med den service de fik. Tidligere var turistinformationen meget fokuseret på at holde turisterne indenfor kommunegrænsen. Det har ændret sig med den nye struktur. Turisterne er ligeglade med kommunegrænser. De vil have oplevelser og er ligeglade med om attraktionerne ligger i Næstved, Stevns, Faxe eller Vordingborg.

- Det gælder om at give vores turister lyst til at opdage hele SydkystDanmark på tværs af kommunegrænserne. På den måde har vi bedre mulighed for at holde på gæsterne længere tid, forklarer Vibeke Tejlmand,

Selvom de lokale turistguider gør det godt, ændrer det ikke ved, at Næstved Turistforening har brug for flere penge. Det siger formanden for turistforeningen, Georg Bentzen.

- Vi bemander banegården i Næstved og Alléen i Karrebæksminde med lutter frivillig og ulønnet arbejdskraft. Og for at vagtplanerne skal hænge sammen er det nødvendigt for os med en fastansat medarbejder, siger Georg Bentzen.

Han har derfor inviteret Plan- og erhvervsudvalget til møde i Ventesalen på Banegården den 21. november for at fortælle, hvad den lokale turistforening gør for at guide turisterne rundt i kommunen.

arrow Turistforening søger kommunale penge igen
10. marts 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 19:48
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk