4. marts 2021
33-årige Søren Grinderslev Hansen fra Næstved stiller op for Rasmus Paludans parti Stram Kurs. Privatfoto
33-årige Søren Grinderslev Hansen fra Næstved stiller op for Rasmus Paludans parti Stram Kurs. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal filmmand stiller op for Stram Kurs: Paludan er en sandsigerske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal filmmand stiller op for Stram Kurs: Paludan er en sandsigerske
Næstved - 05. maj 2019 kl. 15:31
Af Mia Than West

Søren Grinderslev Hansen fra Næstved stiller op som folketingskandidat for Rasmus Paludans parti Stram Kurs. Den 33-årige autodidakte filmmand har ikke tidligere været direkte politisk aktiv, men han har været politisk engageret. Han har blandt andet været pro-Trump forsvarer og stor modstander af det, han kalder feministiske fraktioner i den danske filmbranche. Det har tidligere bragt ham på kant med den danske filmbranche.

arrow Læs også: Folketingskandidat: - Jeg bliver kaldt hjernedød racist og tosse

- Jeg er bare en stor retfærdighedsrytter. Det har jeg været, siden jeg var barn. Retfærdighed er, at man i udgangspunktet taler sandfærdigt, og der ikke bliver løjet. Hvis der bliver uddelt løgne, så råber jeg vagt i gevær, forklarer han til Sjællandske.

Søren Grinderslev Hansen er født og opvokset i Nakskov. Han flyttede siden til København, hvor han boede i 12 år for at lave film. Han har en lang fortid som instruktør og manuskriptforfatter i den danske filmbranche og debutterede i 2010 som manuskriptforfatter på Oliver Ussings børnefilm »Min bedste fjende«, der handler om to outsideres kamp mod de populære elever.

I slutningen af 2017 flyttede han til Næstved, og de politiske kampe og det kan kalder for islameringen af Danmark er blandt andet årsag til, at han nu vælger at blive politisk aktiv og stille op for Stram Kurs. Søren Grinderslev Hansen kæmper for enhvers ret til at ytre sig og udtale sig.

- Jeg er enorm islamkritisk, og det synes jeg, man skal have lov til at være. Paludan er i hvert fald en sandsigerske, og det det er noget, jeg støtter op om, siger Søren Grinderslev Hansen og forklarer, hvorfor han støtter Stram Kurs' kamp.

- Ikke kun mod islameringen af Danmark, men også den ikke-vestlige masseindvandring, som har vist sig fejlslagen for samfundet. Det kræver et tektonisk skifte i det politiske landskab at ændre denne fejl, fastslår han.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk