21. juli 2019
83-årige Lise Bach er blind og sidder i rollator. Hun har i en annonce i avisen søgt et »venligt menneske« at tale med. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

83-årige Lise Bach er blind og sidder i rollator. Hun har i en annonce i avisen søgt et »venligt menneske« at tale med. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lise er blind og mangler selskab - så hun tog sagen i egen hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lise er blind og mangler selskab - så hun tog sagen i egen hånd
Næstved - 16. marts 2018 kl. 06:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En dag blev det for meget for Lise Bach. Gennem lang tid har tankerne løbet rundt i hovedet på hende, og hun kan ikke sove. Uden venner og familie til at tale med er der kun en mulighed. Hun må søge hjælp udefra.

arrow Læs også: Lise Bach fandt sin ven

Derfor ringer hun til Sjællandske og dikterer en annonce til avisen om fredagen, hvor hun efterspørger et venligt menneske hun kan tale med, og som kan tage diktat af hendes mange tanker.

Efter en blodprop i hjertet blev Lise Bach så afkræftet, at hun måtte tage på plejehjem. Nogle år efter gjorde en blodprop i det venstre øje og forkalkning i det højre, at synet røg, og derfor er hun nu endt på Solgaven, som er specialiserede i ældre med synshandicap. Selvom hun kalder sig selv blind, kan hun godt tyde ting tæt på.

Synet har svigtet, men hovedet er der bestemt ikke noget galt med. Trods sine 84 år taler Lise Bach levende om sit liv som lærer og om en god prædiken hun har hørt på P1. Det er de tanker, hun gerne vil vende med et venligt menneske.

- Om dagen prøver jeg at få fyldt op gennem ørerne, men om natten kommer tankerne. Mit hoved er ved at eksplodere, siger Lise Bach, som allerede har fået fire henvendelser og håber på, at endnu flere har lyst til at hjælpe hende med at få klaret hovedet og få en god nattesøvn.

Hun har hørt, at det hjælper at skrive dem ned, men det kan hun ikke, fordi synet har svigtet hende.

Læs hele historien om Lise Bachs avisannonce i fredagens Sjællandske.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk