26. april 2019
Der vil fortsat være liv i Købmandsgården i Sandved. Marie-Louise Brinck lukker ikke Let-Køb. Hun opfordrer borgerne til at lægge lidt af deres indkøb i forretningen. Foto: Mia Than West
Der vil fortsat være liv i Købmandsgården i Sandved. Marie-Louise Brinck lukker ikke Let-Køb. Hun opfordrer borgerne til at lægge lidt af deres indkøb i forretningen. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille købmand overlever trods kæmpe Lotto-svindel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille købmand overlever trods kæmpe Lotto-svindel
Næstved - 08. december 2018 kl. 05:55
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er glæde i byens eneste købmandsforretning. Let-Køb i Sandved fortsætter, efter ejerne tilbage i marts opdagede, at to nu tidligere ansatte havde svindlet for et større beløb via spil på Oddset.

Det påvirkede omsætningen så meget, at de så sig nødsaget til at lukke Købmandsgården på Jernbanevej. Det gør de ikke længere.

- Jeg synes, folk er blevet bedre til at bakke op. Vi kan se, at vi ikke længere bliver lænset rent økonomisk. Regnskabet ser lidt anderledes ud nu. Det balancerer, fortæller købmandsfrue Marie-Louise Brinck.

- Det forudsætter stadigvæk, at Sandved-borgerne bakker op og er bevidste om, at de skal lægge nogle af deres indkøb her. Ellers giver det sig selv, konstaterer hun overfor Sjællandske.

Svindlen har formentlig stået på i et par år, og købmanden har mistet flere hundrede tusinde kroner. Episoden er endnu ikke politianmeldt. De to tidligere ansatte har formentlig også svindlet med Lottokuponer og skrabelodder, og en advokat er fortsat i gang med at undersøge sagen.

Læs hele historien i lørdagens udgave af Sjællandske.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk