21. november 2017
Lydenskab gæster Rønnebæksholm 29. oktober. Orkestret består af  - set fra venstre - Thea Vesti Pedersen på guitar, Karolina Leedo på fløjte, Eskild Skovbakke Winding på klaver og Sofia Lind Pedersen på cello. Privatfoto
Lydenskab gæster Rønnebæksholm 29. oktober. Orkestret består af - set fra venstre - Thea Vesti Pedersen på guitar, Karolina Leedo på fløjte, Eskild Skovbakke Winding på klaver og Sofia Lind Pedersen på cello. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lidenskab og Lydenskab på Rønnebæksholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidenskab og Lydenskab på Rønnebæksholm
Næstved - 21. oktober 2017 kl. 16:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er koncert med det moderne klassiske ensemble Lydenskab på Rønnebæksholm søndag 29. oktober kl. 15-17.

Ensemblet Lydenskab er kendt for at formidle klassisk musik i helt nye rammer, bryde koncertsalene op og skabe anderledes koncertoplevelser. Nu har de tænkt sig at gentage succesen, når ensemblet indtager Rønnebæksholm med koncertprogrammet Woman.

Woman hylder, som navnet antyder, kvindelige komponister, som der findes meget få af inden for klassisk musik. Det gør Lydenskab ved, at de har fået komponeret en række nye værker samtidig med, at de dykker ned i nogle af musikhistoriens kvindelige komponister, som de præsenterer i et varierende og meget underholdende program.

I løbet af koncerten vil de bl.a. præsentere en uropførelse af den unge islandske komponist Bergrún Snæbjörnsdóttir og værker af de danske komponister Line Tjørnhøj og Hilda Sehested.

Som publikum vil man opleve, at forskellige genre ikke skaber barrierer for ensemblet Lydenskab. Tværtimod. Man vil kunne opleve både klassisk, rytmisk og alternativ moderne musik sat sammen i en skøn forening og formidlet på en nærværende måde af ensemblets fire musikere.

Ensemblet har eksisteret siden 2011 og består af Thea Vesti Pedersen på guitar, Sofia Lind Pedersen på cello, Eskild Skovbakke Winding på klaver og Karolina Leedo på fløjte.

Billetpris: 70,00 + gebyr og kan købes via www.sj-billetten.dk

roan

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk