27. november 2020
D-A-D drager på turnéen »A Prayer for the Crowd« med bade klassikere og sange fra deres seneste album, »A Prayer for the Loud«. Foto: Esben Thoby
D-A-D drager på turnéen »A Prayer for the Crowd« med bade klassikere og sange fra deres seneste album, »A Prayer for the Loud«. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legendarisk rockband kommer til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legendarisk rockband kommer til byen
Næstved - 12. november 2020 kl. 13:47
Af Esben Thoby

Arena Næstved har fået endnu et stort navn på plakaten. Denne gang er der dømt langt hår og rock'n'roll, når legendariske D-A-D kommer forbi Næstved den 4. februar næste år.

arrow Læs også: Allan Olsen på jubilæumstur

Som det ser ud lige nu, bliver der tale om en siddekoncert med plads til maksimalt 500 mennesker. Men det afskrækker ikke forsanger Jesper Binzer:

- Al tvivl og alle overvejelser bliver skyllet væk, lige så snart musikken spiller. Og når man spiller godt, skal magien nok opstå - også selvom der kun er 500 mennesker, siger han.

Arena-direktør Jakob Brixvold fortalte tidligere på måneden til Sjællandske, hvordan det kan lade sig gøre stadig at tiltrække store navne, selvom coronapandemien fortsat hærger:

- En hel oplevelsesindustri rykker sammen. Tidligere har det været sådan, at en agent eller manager varetog en kunstners interesserer og forsøgte at forhandle den bedst mulige aftale sammen økonomisk. Det samme gjorde jeg på Arenaens vegne. Nu er det blevet mere sådan, at begge parter spiller med åbne kort, forklarede han og fortsatte:

- Vi tager risikoen sammen. Vi laver en plan, hvor produktionsomkostningerne er så lave som muligt, og kommer der 500 mennesker, går vi i nul. Håbet er så, at smittetallet bliver lavere, eller der kan komme sektionsopdeling, som man kendte det fra Superliga-ordningen. Så kan der lukkes flere publikummer ind, og så deler vi overskuddet fuldstændig lige. Sådan har jeg aldrig prøvet det før. For begge parter gælder det, at vi holder hjulene i gang. Kunstnerne holder deres navn ved lige, og vi bliver også holdt i gang som virksomhed. Det er bedre at gå i nul, end at Arenaen står tom. Det er bare sådan, vilkårene er i øjeblikket.

D-A-D tilføjes en liste af store navne, der kommer forbi Arena Næstved i den kommende tid. Mads Langer, TV-2, Magtens Korridorer og Burhan G er allerede på plakaten i resten af 2020. Næste år er Sebastian, Nik & Jay, Ørkenens Sønner og Malurt blandt de bookede, ligesom der er planlagt events som Legendernes Aften med blandt andre Preben Elkjær, Brian Laudrup og Sepp Piontek samt Kongernes Fald med speedwaylegenderne Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen.

arrow Ensemble spiller julen ind
21. november 2020 kl. 17:45 Opdateret: kl. 10:37
arrow Lyse kvinder på bas og vokal
18. november 2020 kl. 18:00 Opdateret: kl. 13:35
arrow The Scoops genopfører 50'erne på bryggeri
15. november 2020 kl. 19:03 Opdateret: kl. 11:24
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk