17. december 2018
Den 62-årige mand, der var chauffør i den lastbil, som mandag formiddag påkørte en personbil på Østre Ringvej i Næstved, var påvirket af alkohol. Foto: Esben Thoby
Den 62-årige mand, der var chauffør i den lastbil, som mandag formiddag påkørte en personbil på Østre Ringvej i Næstved, var påvirket af alkohol. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lastbilchauffør var påvirket af alkohol under uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lastbilchauffør var påvirket af alkohol under uheld
Opdateret 14. november 2017 kl. 10:24
Næstved - 14. november 2017 kl. 10:22
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag klokken 10.44 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Østre Ringvej i Næstved. En 62-årig lastbilchauffør fra Sorø var med sin lastbil og anhænger kørt op bag i en mindre personbil, der holdt for rødt ved Solvangsvej.

arrow Læs også: Video: Lastbil påkører personbil på Østre Ringvej

I bilen var en 44-årig kvinde, en mand på 23 år og en ung kvinde på 17 år. Bilen blev ved sammenstødet skubbet mere end 30 meter gennem krydset. Politi, brandvæsen, ambulancer og beredskabsstyrelsen var alle lynhurtigt på pletten. Ingen kom heldigvis alvorligt til skade.

Den 62-årige mand i lastbilen blev efterfølgende alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille en hel del over det tilladte. Derfor blev hans kørekort inddraget på stedet, og han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt igen klokken 12.15.

Østre Ringvej var kortvarigt spærret i østgående retning, mens oprydningsarbejdet stod på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk