21. juli 2019
Michael Juul Eriksen kræver at hans klient, den tidligere Bandidospræsident i Næstved, bliver frifundet for drabsforsøg efter at Landsretten har givet advokaten medhold. Foto: Esben Thoby
Michael Juul Eriksen kræver at hans klient, den tidligere Bandidospræsident i Næstved, bliver frifundet for drabsforsøg efter at Landsretten har givet advokaten medhold. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsretten har talt: Rockerpræsident går fri af tiltale for drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsretten har talt: Rockerpræsident går fri af tiltale for drabsforsøg
Opdateret 21. februar 2019 kl. 11:26
Næstved - 21. februar 2019 kl. 09:45
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stjerneadvokat Michael Juul Eriksen kræver, at hans klient, en 35-årig tidligere Bandidos-præsident, bliver frifundet for tiltale for drabsforsøg. Kravet kommer efter at Landsretten har givet Michael Juul Eriksen medhold i en fejl i anklageskriftet, hvor samtlige tre tiltalte Bandidos-rockere stod tiltalt for drabsforsøg på en dengang 25-årig mand i en lejlighed på Østre Ringvej i Næstved i november 2017.

arrow Læs også: Bandidos-præsident får ny retssag efter fejl i anklageskrift

Anklagemyndigheden har selv erkendt fejlen og efterfølgende rettet anklageskriftet til, at den 35-årige tidligere Bandidos-præsident i stedet havde »foranlediget og opfordret« de to andre Bandidos-medlemmer til drabsforsøget. En afgørelse som Michael Juul Eriksen i sidste uge med omgående virkning kærede til Landsretten.

- Landsretten har givet mig medhold i forhold til anklageskriftet. Det betyder, at min klient ikke vil kunne dømmes for drabsforsøg, siger Michael Juul Eriksen til Sjællandske.

Retssagen mod de tre Bandidos-medlemmer blev genoptaget torsdag formiddag ved Retten i Næstved. Anklagemyndigheden opgiver at rejse tiltale for drabsforsøg mod den tidligere Bandidos-præsident, oplyser senioranklager Mariam Khalil.

Sn.dk følger sagen.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk