22. september 2019
Mudder- og forhindringsløbet kun for kvinder blev udsolgt på kun en weekend. Foto: Næstved Firma Sport
Mudder- og forhindringsløbet kun for kvinder blev udsolgt på kun en weekend. Foto: Næstved Firma Sport
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinder vil have mudder i mørket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinder vil have mudder i mørket
Næstved - 19. marts 2019 kl. 20:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 27. marts kl.19.00 løber 350 kvinder fra hele Sjælland ud i Kalbyrisskoven i Næstved iført pandelamper, så de har mulighed for at se de forhindringer de skal over eller under - uanset om det er en dyb grøft, en stejl skrænt eller mødet med en selvlysende kæmpeedderkop.

Der er tale om et nyt oplevelsesløb for kvinder - Ladies Mud Race Dark Edition arrangeret af Næstved Firma Sport, og løbet blev i januar udsolgt på kun en weekend - noget foreningen aldrig har oplevet før.

- Der har simpelthen været et udækket behov for noget udfordrende og sjov for kvinder, siger formanden for Næstved Firma Sport Lise Skovgård, og tilføjer:

- Hvis ikke jeg var over 70, ville jeg helt sikkert også være med!

Kvinderne kommer helt fra hele Sjælland - helt fra Nakskov og Kalundborg til alle nabobyerne Slagelse, Sorø, Ringsted og Korsør.

Når 350 kvinder i lyntempo har meldt sig til et nyt oplevelsesløb forpligter det, og siden januar har frivillige i Næstved Firma Sport knoklet for at give løberne en god oplevelse og lørdag er der arbejdsdag for en snes frivillige, hvor der skal bygges forhindringer og hentes udstyr til eventen.

Også naboen Kongebryg er i gang og har åbnet bryggeriet onsdag aften med levende musik og selvfølgelig den gode øl. Endelig har Mærk Næstved støttet projektet med 10.000 kr.

- Det er så dejligt med støtte og samarbejde, når man har givet sig i kast med et løb, som måske er på kanten af, hvad vi kan klare i Næstved Firma Sport, men engang imellem skal man altså satse, når chancen byder sig, siger Lise Skovgård.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk