12. december 2017
Picasa
gallery icon

Se billedserie

Foto: Preben Madsen/Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde måtte skæres fri efter trafikuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde måtte skæres fri efter trafikuheld
Opdateret 28. marts 2017 kl. 14:35
Næstved - 28. marts 2017 kl. 13:53
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Myldretiden var endnu ikke indledt tirsdag morgen, da to kvinder kort efter klokken 7 kørte sammen i krydset mellem Rådmandshaven og Dania i Næstved.

Værst gik det ud over en 50-årig kvinde fra Slagelseegnen, som i sin Peugeot kom kørende i nordlig retning og skulle svinge til venstre op mod kommunens administrationsbygning.

Samtidig kom en 52-årig kvinde fra Vordingborg kørende i sydlig retning i en Suzuki og skulle lige over krydset, hvor de to biler stødte sammen - med al sandsynlighed har den ene af parterne kørt over for rødt lys, medmindre der har været en fejl i lyssignalet.

- Det kan vi ikke sige noget om endnu. Hvad der helt konkret er sket, skal vi have fastslået ud fra vidneforklaringer, oplyser Henrik Karlsen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der skete ikke nogen personskade ved ulykken, men kvinden i Peugeoten, som var blevet ramt i førersiden, klagede over smerter ved nakken og blev derfor erklæret teknisk fastspændt.

Det betyder, at brandvæsnet ikke tager nogle chancer, men skærer taget af bilen, således at den tilskadekomne kan løftes blidt og forsigtigt ud på et spineboard.

Suzukien blev skadet på fronten af køretøjet, som var godt og grundigt krøllet sammen.

Trafikken var spærret i sydgående retning fra Ringstedgade til Slagelsevej frem til klokken 7.50, hvor der blev åbnet op igen lige i tide til morgenens myldretrafik.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk