12. december 2019
Den 35-årige mand og 53-årige kvinde har haft et forhold, som de er gået til og fra, fortæller specialanklager Susanne Bluhm.
Den 35-årige mand og 53-årige kvinde har haft et forhold, som de er gået til og fra, fortæller specialanklager Susanne Bluhm.
Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde indespærret i tre dage: Kæreste sigtet for voldtægter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde indespærret i tre dage: Kæreste sigtet for voldtægter
Næstved - 31. juli 2019 kl. 05:57
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 35-årig mand nægter sig skyldig i at have voldtaget og holdt en 53-årig kvinde indespærret på kvindens bopæl i tre dage.

Det kom frem ved retten i Næstved tirsdag, hvor manden blev fremstillet i grundlovsforhør.

arrow Læs også: 37-årig for retten: Tiltalt for mange samlejer med 13-årig

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet manden for i perioden den 24. juli til den 27. juli at have voldtaget sin 53-årige kæreste to gange.

Specialanklager Susanne Bluhm læste sigtelsen højt, og her fremgik det, at manden skulle have voldtaget den 53-årige kvinde både vaginalt og analt samtidig med, han holdt en pude over hovedet på hende.

Han skulle også have tildelt kvinden en skalle, bidt hende i øret, sparket mod hendes balder, mens hun lå ned og kastet hende mod gulvet.

Den 35-årige mand skulle angiveligt fra december 2018 og frem til anholdelsen have udøvet psykisk vold mod kvinden, hvor han har truet hende og haft en grov og nedværdigende adfærd overfor hende.

De to har gennem et stykke tid haft et forhold, som de er gået til og fra. Om de var kærester på det tidspunkt, den 35-årige angiveligt skulle have voldtaget kvinden, kom ikke frem i retten.

Ej heller, hvad der er gået forud for anholdelsen, og hvorfor den 35-årige valgte at melde sig selv mandag. Susanne Bluhm fra Anklagemyndigheden anmodede om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

arrow Lærervikar idømt betinget fængsel for sex med 14-årig
06. august 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 18:21
arrow Kørelærer dømt for voldtægt: Sagen kommer for Højesteret
30. april 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 15:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk