28. oktober 2020
I 10 år lå der en Fakta på Skallegårdsvej ud mod Vordingborgvej, men den lukkede sidste år og siden har bygningen stået tom. Foto: Helle Hansen
I 10 år lå der en Fakta på Skallegårdsvej ud mod Vordingborgvej, men den lukkede sidste år og siden har bygningen stået tom. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvickly får eget outlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvickly får eget outlet
Næstved - 12. august 2019 kl. 13:32
Af Helle Hansen

Kvickly Næstved Outlet.

Det bliver navnet, når Kvickly lørdag den 7. september åbner et outlet i de tidligere Fakta-lokaler på Skallegårdsvej.

Ressourcespild

- Tanken bag er at begrænse ressourcespild ved at få brugt retur- og overskudsvarer, siger Thomas Birksø, som har været varehuschef i Kvickly på Kvægtorvet siden december sidste år.

Det bliver ikke varer fra den lokale Kvickly men derimod fra Coops hovedlager i Albertslund og restpartier fra leverandører og deslige, som kommer til salg i den røde bygning ud mod Vordingborgvej.

To-i-en

Bygningen har stået tom, siden Coop 21. maj sidste år lukkede den daværende butik som led i en større oprydning blandt de underskudsgivende Fakta-butikker rundt omkring i landet. Da Coop har lejet bygningen på en langtidskontrakt giver det mening at fylde noget i de tomme lokaler.

Her bliver tale om en butik i to dele.

Den ene halvdel bliver et vinoutlet, mens den anden del bliver til restpartier, udgåede og returnerede varer og lignende.

Idéen har været et par måneder undervejs og plan A var at åbne lidt tidligere, men der var nogle tekniske ting, som lige skulle på plads.

I starten er det tanken bare at have åbent et par dage hver måned. Første åbningsdag bliver lørdag den 7. september kl. 10-16.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk