22. februar 2020
Det er længe siden du sidst har tanket benzin til under 8 kr. og det var noget, der trak kø på Karrebækvej onsdag. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Det er længe siden du sidst har tanket benzin til under 8 kr. og det var noget, der trak kø på Karrebækvej onsdag. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunder i kø til billig benzin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunder i kø til billig benzin
Opdateret 09. januar 2019 kl. 15:32
Næstved - 09. januar 2019 kl. 15:27
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En liter benzin til kr. 7,99 og diesel til kr. 6,99.

Det er priser, der kan skabe kø foran enhver benzintank og det var også tilfældet onsdag i Næstved, da Shell fejrede genåbning af tankanlægget på Karrebækvej, der blev taget i brug kort før jul.

I tre timer, fra klokken 14 til 17, havde Shell bemandet Karrebækvej med gammeldags tankpassere, der hjalp bilisterne med at fylde tanken til stærkt reduceret pris.

- Vi gør det her fordi vi ved, at er der noget danskerne elsker, så er det billig benzin, siger Søren Maretti fra Shell.

Flere bilister kunne ikke nøjes med at fylde benzin i dunken, men havde også medbragt reservedunke til billigt brændstof.

- Jamen, det er til båden, sagde Søren Hovgård, der var første mand i køen og havde medbragt tre reservedunke til yderligere opfyldning.

I november lukkede Shell for betjening og køb af cola og en hurtig hapsdog, da 7-Eleven lukkede på Karrebækvej. Men der er stadig benzin på tanken - bare ubemandet.

Herhjemme tæller Shell 229 bemandede og ubemandede tankanlæg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk